REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #4


24 Δεκεμβρίου 2013

2110.jpg

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και τίποτα δεν μπορεί να μου χαλάσει τη διάθεση. Οι παιδικές φωνές από τα κάλαντα και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ακούγονται από παντού βοηθούν πολύ. Στο στούντιο η ατμόσφαιρα ήταν ταιριαστή με την διάθεσή μου. Όλοι είχαν αυτό το όμορφο χαμόγελο κι όταν μπήκα στα καμαρίνι να ετοιμαστώ για το Πρωινό mou η διάθεσή μου έγινε ακόμα πιο εορταστική.

JENNY_B

Το υπέροχο φόρεμα Apostolos Mitropoulos είναι ότι πρέπει για την ημέρα και συνδυάζεται άψογα με τα Louis Vuitton booties. Φυσικά το απαραίτητο body είναι από τα Intimissimi και το οπάκ καλσόν από τα Calzedonia.

ker1

Τα μαλλιά μου πρέπει να είναι κι αυτά στο χριστουγεννιάτικο κλίμα και η Kerastase με την νέα σειρά Couture Styling είναι η κατάλληλη για το σημερινό hairstyle. Το Lift Vertige, το πρώτο gel που μπαίνει στη ρίζα για όγκο μαζί με το Mousse Bouffant, έναν δυνατό αφρό με δυνατό κράτημα για εντυπωσιακό όγκο μου προσέφεραν ένα άψογο αποτέλεσμα. Φυσικά τα όμορφα και λαμπερά μαλλιά προϋποθέτουν την κατάλληλη περιποίηση. Δεδομένου λοιπόν ότι από τις βαφές και τις συχνές τεχνικές εργασίες τα μαλλιά ταλαιπωρούνται, χρειάζονται εντατική αναδόμηση. Γι’ αυτό χρησιμοποίησα την σειρά Force Architecte της Kerastase που αναδομεί την τρίχα από το εσωτερικό, μειώνει σημαντικά το σπάσιμο και δίνει στα μαλλιά ζωντάνια και ελαστικότητα. Και τέλος το αγαπημένο μου, πολυχρηστικό Elixir Ultime δεν λείπει ποτέ από το καμαρίνι μου, αφού προσφέρουν στα μαλλιά μου μεταξένια απαλότητα και εκθαμβωτική λάμψη.

photo 4

Σειρά έχει το μακιγιάζ που για σήμερα θα αναλάβουν τα υπέροχα προϊόντα της Bobbi Brown. Ξεκινάω με το Skin foundation που προσφέρει ομοιόμορφη όψη χωρίς να βαραίνει το βλέμμα και ολοκληρώνω τη βάση με το Skin Foundation Mineral Powder για να εξασφαλίσω ένα φυσικό τελείωμα. Για να φωτίσω και να εξουδετερώσω τυχόν δυσχρωμίες χρησιμοποίησα το corrector σε συνδυασμό με το κρεμώδες conealer. Για τα μάτια θέλω ένα έντονο αποτέλεσμα, οπότε το Ultra Fine Eyeliner Brush & Long Wear Gel Eyeliner με την εξαιρετικά λεπτή μύτη με βοηθά να κάνω μία πολύ ωραία, ακριβής γραμμή για άψογο smokey make up. Και επειδή είναι Χριστούγεννα λίγη λάμψη είναι απαραίτητη, και μου την προσφέρει το Shimmer Brick, η μοναδική compact πούδρα που χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα σε πρόσωπο και ντεκολτέ. Τέλος , χρησιμοποίησα το bronzer στα μάγουλα, το μέτωπο, τη μύτη, το πηγούνι και το λαιμό και για ακόμα πιο φυσικό και ροδαλό αποτέλεσμα άπλωσα δύο διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ-μία ουδέτερη και μία πιο ζεστή και φωτεινή.

[gallery-286219]

Καλά Χριστούγεννα γεμάτα Υγεία κι Αγάπη!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.