REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #12


21 Φεβρουαρίου 2014

JENNY-141.jpg

Η μέρα μετά την Τσικνοπέμπτη θέλει αποτοξίνωση και τόνωση για να αισθανθείς καλύτερα μετά την υπερβολή του χθεσινού φαγητού. Μετά την εμφάνισή μου ως Νάνα Μούσχουρη –που το ευχαριστήθηκα πραγματικά- είπα να γυρίσω και να βρω τον εαυτό μου. Στο δρόμο προς το studio έψαχνα να βρω τι είναι αυτό που θα με αναζωογονήσει σήμερα. Μπαίνοντας στο καμαρίνι μου είδα τα Lipton και το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να ζεστάνω νερό και να απολαύσω μία κούπα με το αγαπημένο μου τσάι. Αν και το κλασσικό Lipton Yellow Label είναι αγαπημένη μου γεύση, σήμερα δοκίμασα την γεύση Vanilla Caramel, που ομολογώ ότι είναι εξίσου καλή.

LIPTON

Ευτυχώς, τα μαλλιά μου σήμερα δεν χρειάζονται πολλά αφού τα έχω ήδη περιποιηθεί με την σειρά τη σειρά Force Architecte (σαμπουάν και μάσκα) της Kerastase για αναδόμηση της τρίχας σε βάθος. Επιπλέον οι αμπούλες Vitaciment της ίδιας σειράς με έχουν κερδίσει αφού χαρίζουν ένα boost ζωντάνιας στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Το styling όμως είναι απαραίτητο πριν την εκπομπή. Λίγο πιστολάκι για να δώσει φόρμα στο μαλλί χωρίς να φαίνονται στιλιζαρισμένα. Η μοναδική κρέμα χτενίσματος από την καταπληκτική σειρά Couture Styling είναι ιδανική για να τύχω το αποτέλεσμα που θέλω: ανάλαφρα μαλλιά αλλά και κράτημα διάρκειας.

kerastase

Το outfit σήμερα θα είναι cool όπως και η μέρα. Αλλά τι να φορέσω; Μετά το μαύρο, μακρύ φόρεμα της Νανάς Μούσχουρη σήμερα θέλω κάτι πιο ανάλαφρο. Έχω μπροστά μου ένα ζευγάρι καταπληκτικά booties του Στάθη Σαμαντά και έχω πεισθεί ότι σήμερα αυτά θα είναι τα παπούτσια μου.

BOOTIES

Αποφάσισα να τα συνδυάσω με ένα απλό μαύρο body Intimissimi μία black & white μίνι φούστα H&M και φυσικά το pass partout οπάκ καλσόν Calzedonia.

Πρέπει όμως να βιαστώ για το μακιγιάζ γιατί το Πρωινό mou ξεκινάει! Έχω ήδη βάλει την Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme της Estee Lauder και τώρα είναι η ώρα να βάλω τη βάση για το μακιγιάζ. Το Double Wear Light Stay-in-Place Makeup έχει γίνει πια μόνιμο στο νεσεσέρ μου. Για μάτια και χείλη θα κινηθώ σε γήινες αποχρώσεις και για τα μήλα μία φυσική φρεσκάδα. Η Estee Lauder διαθέτει την κατάλληλη χρωματική παλέτα για ένα άψογο make up look.

estee lauder

Είμαι σχεδόν έτοιμη γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει πιο από τα κοσμήματα της Ileana Makri θα φορέσω. Μ’ αρέσουν όλα, αλλά δεν μπορώ να τα φορέσω μαζί.

ileana

Σίγουρα θα βάλω σκουλαρίκια και μάλλον αυτά που σχηματίζουν ένα ρόμβο.

makri

Όσον αφορά στα δαχτυλίδια ήξερα από την αρχή ότι θα διαλέξω αυτό με τον κρεμαστό κρίκο.

ILEANA_MAKRI

Τέλος δεν μπορώ να μην φορέσω και το κρεμαστό που δίνει boho ύφος στο outfit.

[gallery-307427] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.