REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #13


27 Φεβρουαρίου 2014

LIPTON-8.jpg

Σας έχω πει ότι η Πέμπτη είναι μία μέρα που μ’ αρέσει πολύ; Και σήμερα που έχει κι έναν τόσο γλυκό ήλιο την απολαμβάνω ακόμα περισσότερο. Γι’ αυτό θέλω ένα cool outfit για την εκπομπή. Μπαίνοντας στο καμαρίνι μου βρήκα μπροστά μου ένα denim σορτσάκι, Marks & Spencer κι αμέσως αποφάσισα ότι θα το φορέσω. Παρά τον ήλιο είναι ακόμα Φεβρουάριος και το οπάκ καλσόν Calzedonia δε μπορώ να το αποχωριστώ. Μένει να βρω το top. Πήρε το μάτι μου μία κλασσική μαρινιέρα Marks & Spencer που ταιριάζει απόλυτα με το denim look. Και τέλος για να δώσω μία πιο θηλυκή πινελιά στο casual look με τα booties Tsakiris Mallas.

MAKRI

Φυσικά δε θα μπορούσα να αποχωριστώ τα κοσμήματα της Ιleana Makri με ethnic χαρακτήρα που ανταποκρίνονται απόλυτα στο προσωπικό μου στιλ. Για σήμερα κατέληξα στα δύο δαχτυλίδια και στα υπέροχα σκουλαρίκια της.

KERASTASE (2)

Αφού ολοκλήρωσα το σημερινό outfit, έφτιαξα τα μαλλιά μου με τα αγαπημένα μου προϊόντα Kerastase. Έτσι τα μαλλιά διατηρούν το σχήμα και την υφή τους ενώ το dry shampoo Powder Bluff διώχνει όλη τη λιπαρότητα από τη ρίζα, δίνει όγκο και φρεσκάρει απίστευτα τα μαλλιά. Στη συνέχεια, για ένα look με όγκο που διαρκεί χρησιμοποιώ αφρό Mousse Bouffante και για τη ρίζα το μοναδικό Lift Vertige που ανασηκώνει τη ρίζα για ένα ανάλαφρο, elegant και ελκυστικό look.

LIPTON (8)

Το μόνο που μένει να κάνω μέχρι να βγω στο πλατό και να ξεκινήσω την εκπομπή είναι να πιω λίγο από το αγαπημένο μου τσάι, Lipton Yellow Label. Με τονώνει για το υπόλοιπο της ημέρας ενώ παράλληλα με ηρεμεί από το άγχος και το στρες. Καλημέρα!

[gallery-310280]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.