REAL LIFE TODAY I LOVE

Weekend #3: "Οne day, two celebrations"


12 Μαΐου 2014

Το Σαββατοκύριακο αυτό ήταν καθαρά οικογενειακή υπόθεση! Φέτος, η γιορτή της μητέρας συνέπεσε με τα γενέθλια της πρώτης μου κόρης, όπως ακριβώς τη μέρα της γέννησής της.

Σάββατο και δεύτερος γύρος με την οργάνωση της ντουλάπας. Αυτή τη φορά σειρά έχουν τα αξεσουάρ και τα παπούτσια.

w7

Μακριά κολιέ που συνδυάζουν διαφορετικά υλικά, χάντρες, ύφασμα, αλυσίδα κτλ ταιριάζουν άψογα με ένα πιο χαλαρό και bohemian style. Επειδή τα κολιέ αυτά μπερδεύονται εύκολα θα σας έλεγα να τα κρεμάσετε. Επιλέξτε γατζάκια που ταιριάζουν στο ύφος του δωματίου σας και τοποθετήστε τα.

11

Επιτέλους επιστρέφουν τα σανδάλια στην παπουτσοθήκη.

A

Ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Σαββατοκύριακου στο σπίτι καθώς και περιποίηση των μαλλιών που ταλαιπωρούνται όλη την εβδομάδα. Η νέα σειρά Gliss Premium Oils, η οποία περιλαμβάνει το 6 Miracles Oil Essence για όλους τους τύπους μαλλιών, ιδανικό για εντατική θρέψη και το Million Gloss Crystal Oil για θαμπά μαλλιά, ιδανικό για λάμψη, είναι ότι χρειάζομαι για την προστασία και επανόρθωση των μαλλιών μου.

Κυριακή! Είναι η γιορτή της μητέρας και τα γενέθλια της Αμαλίας, της πρώτης μου κόρης. Ξύπνησα νωρίτερα από όλους και άρχισα να ψάχνω τα άλμπουμ αναζητώντας φωτογραφίες από το παρελθόν.

w4

Βρήκα μια φωτογραφία με έμενα και την μαμά μου. Αλλά και...

w3

Και μία φωτογραφία αρκετά χρόνια αργότερα με έμενα και την Αμαλία μωρό. Όταν βλέπεις τις φωτογραφίες συνειδητοποιείς πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια! Γι΄αυτό μην ξεχνάτε να χαίρεστε την κάθε μέρα στο έπακρο όσο είναι δυνατόν.

w5

Το 1997 κρατούσα ένα χεράκι μωρού και το 2014 κρατώ το χεράκι της έφηβης πλέον κόρης μου.

Επηρεασμένη λοιπόν από τα ανάμεικτα συναισθήματα χαράς, περηφάνιας, συγκίνησης θέλησα να γράψω στο blog μου για τη σημασία που έχει η λέξη μητέρα και να ευχηθώ σ΄όλες τις μαμάδες χρόνια πολλά!

w

Ακούω φασαρία μάλλον ξύπνησαν...

w2

Με φιλιά και μια αγκαλιά λουλούδια μου ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά! Τέλεια χρώματα.

photo

Το δώρο για τη γιορτή της μητέρας! Είναι υπέροχο...

w8

Η τούρτα της Αμαλίας που έφτιαξε η Αλεξάνδρα με μία φίλη της.

PicMonkey Collage

H βραδιά έκλεισε με την έκθεση "No Respect": Graffiti και street art" στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών που αξίζει να επισκεφτείτε και μία βόλτα στα Αναφιώτικα, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μετά από ένα πλούσιο και έντονο Σαββατοκύριακο, είμαι γεμάτη συναισθήματα χαράς, αγάπης και περηφάνιας. Αυτά θα κρατήσω για το ξεκίνημα της εβδομάδας!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.