REAL LIFE TODAY I LOVE

Emma Stone & Andrew Garfield-Παπαράτσι 1-0!


19 Ιουνίου 2014

Είναι γνωστό πως η ζωή των διασήμων τραβά το ενδιαφέρον τόσο των φωτογράφων όσο και του κόσμου. Κάποιες φορές αγγίζει τα όρια της εμμονής η μανία των παπαράτσι προκειμένου να πετύχουν μία καλή λήψη. Η ιδέα λοιπόν που θα διαβάσετε παρακάτω ενός νέου ζευγαριού είναι έξυπνη και συνάμα αξιέπαινη. Μια κίνηση που αξίζει να επικροτηθεί και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και απ΄όλους διάσημους που μπορούν να επικοινωνήσουν ουσιαστικά μηνύματα

Η Emma Stone και ο Andrew Garfield έχουν γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των παπαράτσι. Οι δυο τους δεν έχουν προκαλέσει ποτέ αρνητικά σχόλια. Αντίθετα, σκέφτηκαν κάτι έξυπνα και την “έφεραν” στους επίμονους παπαράτσι.

Το ζευγάρι έτρωγε σε Café στο Manhattan και όταν είδε μία ομάδα ανθρώπους με φωτογραφικές μηχανές να τους περιμένουν απ’ έξω, αποφάσισαν να τους εκμεταλλευτούν για καλό σκοπό. Έτσι έκοψαν δύο κομμάτια χαρτί και έγραψαν: “Δεν χρειαζόμαστε εμείς την προσοχή σας αλά υπάρχουν οργανισμοί που την έχουν ανάγκη…" (Το χαρτί της Emma) "www.youthmentoring.org, www.autismspeaks.org και μην ξεχάσετε τα www.wwo.org, www.gildasclubnyc.org." (Το χαρτί του Andrew).

Ένα μεγάλο μπράβο!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.