REAL LIFE TODAY I LOVE

Πώς να περάσετε τον Αύγουστο στην πόλη;


17 Αυγούστου 2014

Για πολλούς και διάφορους λόγους έτυχε να μείνετε στην Αθήνα το καλοκαίρι αναπολώντας τα γραφικά σοκάκια και τα μπλε νερά ενός νησιού. Δεν υπάρχει όμως λόγος καθώς μπορείτε να δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Η πόλη είναι άδεια και εσείς έχετε την ευκαιρία να την ευχαριστηθείτε και να διασκεδάσετε.

Σας έχω μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις για να περάσετε όμορφα:

  • Περπατήστε στην άδεια πόλη μιας και ανακαλύψτε διάφορα hot spot. Οι πιο κεντρικοί δρόμοι είναι στη διάθεσή σας για εξερεύνηση. Εκμεταλλευτείτε το. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε όσο πιο πρωί μπορείτε ώστε να αποφύγετε τη ζέστη.
  • Στην βόλτα σας μην ξεχάσετε την φωτογραφική σας μηχανή. Μπορεί να μην είστε σε κάποιο νησί αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει από το να ανανεώσετε το καλοκαιρινό σας άλμπουμ με πιο εναλλακτικές φωτογραφίες. Ζήστε σαν τουρίστας.
  • Επωφεληθείτε τις εκπτώσεις. Στο τέλος της σεζόν, ως γνωστόν, γίνονται οι μεγαλύτερες προσφορές.
  • Ένα ακόμη προτέρημα το να βρίσκεστε στην πόλη τον Αύγουστο είναι οι επαγγελματικές ευκαιρίες. Σε ανταγωνιστικά επαγγέλματα και όπου η σκληρή δουλειά και η συνέπεια ανταμείβονται, ένα «εργατικό» καλοκαίρι μπορεί να σημάνει την προαγωγή σου ή την ευκαιρία να αναδειχθεί η ικανότητά σας.
  • Ακόμα, μην ξεχνάτε τις πολιτιστικές επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας. Επίδαυρος, Θέατρο Βράχων, Ηρώδειο… Αν το ψάξετε ακόμα και αυγουστιάτικα υπάρχει πληθώρα συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Υπάρχει καλύτερο από μονοήμερη εκδρομή στην Επίδαυρο;
  • Απολαύστε επίσης την ηρεμία στο σπίτι και τη γειτονιά σας. Πόσες φορές έχετε ευχηθεί να ήσασταν ο μόνος ένοικος της πολυκατοικίας σας; Να μην αναγκάζεστε να κάνετε ησυχία «για τα παιδάκια που μένουν από κάτω» ή να μην σας ξυπνάει η τρελή γειτόνισσα που βάζει πάντα σκούπα στις 9 το πρωί. Το όνειρό σας γίνεται πραγματικότητα για λίγες μέρες…
  • Έχετε ακόμη χρόνο να οργανωθείτε και να δείτε με ηρεμία πράγματα και υποχρεώσεις που κατά τη διάρκεια του χρόνου δεν μπορείτε. Αν ετοιμάζεστε για εξωτερικό, μεταπτυχιακό, εύρεση εργασίας, μετακόμιση κτλ έχετε το χρόνο που θέλετε αλλά και την ελευθερία κινήσεων.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.