Έτσι καλωσορίζουμε το καλοκαίρι

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015

Φτάσαμε στο 3ο Women In Action Summer Edition... συμβολικός αριθμός το 3. Διάβαζα πως ο αριθμός τρία έχει να κάνει με τη σύνθεση, την τριάδα, που ενώνει τον άνθρωπο με τον ουρανό και την γη, το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον, τη σκέψη με τα λόγια και τη δράση, αποδεικνύει την αγάπη μέσα από τη δημιουργική φαντασία. Κι είναι αλήθεια πως αυτή η θεώρηση δεν απέχει καθόλου από τη δική μας.

Μαζί με τις Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Νικοπολίδη του 4moms.gr, ενώνουμε και πάλι τις δυνάμεις μας και οργανώσαμε με πολύ αγάπη και φροντίδα ένα all-day event με στόχο για μια ακόμη φορά την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Το Women In Action είναι μια μεγάλη γιορτή και είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενες για αυτή τη διοργάνωση. Όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει και πετυχαίνει τον αρχικό του σκοπό, να δίνει βήμα σε γυναίκες με ωραίες ιδέες και γεμάτες δημιουργικότητα που κι αυτές με τη σειρά τους δείχνουν το δρόμο για το πως να αξιοποιήσει κάποιος τα ταλέντα του κι όλα όσα αγαπάει.

67 συμμετέχουσες από το χώρο της μόδας, του κοσμήματος, του αξεσουάρ και όχι μόνο θα βρίσκονται στο Balux Prive για μια ολόκληρη μέρα, κάνοντας την ερχόμενη Κυριακή ξεχωριστή. Στο τέλος της ημέρας και μετά από ψηφοφορία του κοινού, θα δοθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο επιχειρηματικότητας, θέλοντας να ενισχύσουμε περισσότερο τα fresh women spirits.

Ελάτε λοιπόν να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι με ψώνια, παιχνίδια, φαγητό και μουσική, μιάς και το event κλείνει με live concert από τους 48ΩΡΕΣ.

prosklisi2015new4-720x720

#WIAgr #WomeninAction #Summerfun

Κυριακή 7 Ιουνίου @ Balux Prive στον Αστέρα Γλυφάδας

Ώρα: 12:00 – 23:00, Είσοδος Ελέυθερη