REAL LIFE TODAY I LOVE

Μία ανάμνηση που με κάνει να χαμογελάω


17 Νοεμβρίου 2015

Capture1.jpg

Όλες οι αδυναμίες έχουν μία αφετηρία, συνδεδεμένη με μία γλυκιά ανάμνηση που μόνο χαμόγελο μπορεί να σου προκαλέσει η σκέψη της. Μία δικιά μου αδυναμία είναι αυτή με τις κρέμες και τις μυρωδιές τους που ποτέ δεν χορταίνω να τις δοκιμάζω και να ανακαλύπτω καινούριες. Την αρχή έκανα σε πολύ μικρή ηλικία με την πιο κλασσική κι αγαπημένη κρέμα, την NIVEA. Θυμάμαι το στρογγυλό μπλε κουτί να κυκλοφορεί στο σπίτι και εμένα να ανοίγω το καπάκι και να την μυρίζω. Μεγαλώνοντας, είχα κι εγώ τη δικιά μου και από τότε η NIVEA δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ μου.

Φυσικά, από τότε η οικογένεια της NIVEA έχει μεγαλώσει, με πολλά προϊόντα που καλύπτουν τις βασικές κι όχι μόνο ανάγκες  της καθημερινής γυναίκας να προστίθενται στη συλλογή της αλλά πάντα μένω πιστή στην αγαπημένη μπλε κρέμα. Μου φέρνει στο νου στιγμές από το παρελθόν ενώ ταυτόχρονα έχει ακόμα αυτή την υπέροχη υφή που σε κάνει να θέλεις να την απλώσεις στα χέρια σου.

Capture

Η φετινή ενέργεια της NIVEA να επαναλανσάρει τις κλασσικές συσκευασίες λόγω των επικείμενων χριστουγεννιάτικων εορτών θυμίζει μαγικό παραμύθι. Μπείτε στο www.nivea.gr/experience/tales και ανακαλύψτε έναν mini διαδικτυακό παράδεισο που αξίζει να χαζέψετε για λίγο. Τα μικρά παιχνίδια θα σας φτιάξουν τη διάθεση και να σας μεταφέρουν σε ένα πιο ξένοιαστο περιβάλλον, έστω και για λίγο. Αφεθείτε στη μαγεία της NIVEA και ταξιδέψτε σε ένα ονειρεμένο κόσμο με τις υπέροχες μυρωδιές κι απαλές υφές των προϊόντων της.