REAL LIFE TODAY I LOVE

#Jennycares: Φίλοι και άλλα…


14 Δεκεμβρίου 2016

img-9836-epexergasmeni.jpg

Οι φίλοι μου είναι αυτοί οι άνθρωποι που με κρατάνε δυνατή, που χαίρονται με ό,τι χαίρομαι, που στενοχωριούνται με ό,τι μου προκαλεί λύπη, που διαφωνούν μαζί μου όταν το δίκιο που έχω το βλέπω μόνο εγώ, που ξεκλέβουν χρόνο από το χρόνο που δεν έχουν έστω για να πιούμε ένα τσάι στα γρήγορα. Είναι αυτοί που αν δεν τους δω για λίγο καιρό, όσο ωραία κι αν έχω περάσει, θα αρχίσω να αναρωτιέμαι ποια είμαι, πού πάω, τι κάνω και άλλα τρελά.

Έστω πέντε λεπτά στο τηλέφωνο που θα ακούσω τη φωνή τους είναι αρκετά για να νιώσω ότι όλα πάνε καλά, συνεχίζουμε κανονικά. Μεγάλη κουβέντα, βέβαια, το «κανονικά» για τα τρελοκομεία που έχω εγώ για συνοδοιπόρους, ωστόσο τη νιώθεις τη διαφορά, αν κάτι δεν πάει καλά.

Και με τους συνεργάτες μου είμαι φίλη, αλλά –συνήθως- ως ένα βαθμό, υπάρχουν και οι ισορροπίες που χρειάζεται να έχει κανείς στο μυαλό του. Με τους πραγματικούς φίλους μου όμως μπορώ ελεύθερα να είμαι αυτή που είμαι.

Μπορώ να γελάω με ό,τι μου ‘ρχεται, να προτείνω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι χωρίς να σκεφτώ αν και πώς θα κριθεί αυτό που είπα, μπορώ να περάσω όσο χρόνο να’ ναι χωρίς να βαρεθώ, μπορώ να μοιραστώ οτιδήποτε. Είμαι ο εαυτός μου κι εκείνοι το ίδιο. Και νομίζω ότι αυτό μας βοηθάει όλους στο να πάμε μπροστά.

Ουσιαστικά, είμαστε σαν τα παιδιά. Όχι ψέματα, όχι καταπίεση σε αυθόρμητες αντιδράσεις και όχι πολλά-πολλά αν δεν έχουμε όρεξη. Αυτό το «μένουμε πάντα παιδιά» μας δένει πολύ όμορφα. Και τα παιχνίδια μας θα παίξουμε και τις σκανδαλιές μας θα κάνουμε και όλα αυτά τα καλά που κάνουν και… τα παιδιά μου. Κι άμα τύχει και ρούχα θα ανταλλάξουμε! Εντάξει, για τον χορό δεν το συζητάω, ναι, παίρνουν φωτιά τα πόδια μας… πολύ τακτικά.

Αντί να συνεχίσω να μιλάω για το τι κάνουμε εμείς, θέλω να πω ότι εύχομαι να κάνετε το ίδιο και όλες εσείς. Περάστε χρόνο με τις φίλες σας και τους φίλους σας. Μην αμελείτε να τους δείτε όταν μπορείτε γιατί, όπως και να το κάνουμε, τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή. Όχι ότι οι ισχυροί δεσμοί έχουν ανάγκη από μόνιμη επιβεβαίωση, αλλά όλοι χρειαζόμαστε να νιώθουμε ότι οι άνθρωποί μας μας αγαπάνε.

Σηκώστε τα τηλέφωνα, πιάστε τους καναπέδες και τα bar και κάντε τους φίλους σας να νιώσουν όμορφα.

#careforhair #careforher
#jennycares: Μην ξεχνάτε να νοιάζεστε για τους φίλους σας και την ομορφιά γύρω σας.