REAL LIFE WHO

Τα 50 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου


7 Αυγούστου 2014

 Για όσους θέλουν να κάνουν MBA.

Αναμφισβήτητα το ΜΒΑ αποτελεί έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους μεταπτυχιακούς τίτλους. Για κάποιον που στοχεύει στο να εργαστεί και να κάνει καριέρα στη διοίκηση επιχειρήσεων ένας τέτοιος τίτλος συνιστά όπλο απαραίτητο.

To ΜΒΑ που σου στοιχίζει δύο χρόνια και 130.000 ευρώ, αξίζει να το κάνεις; Με την αύξηση της επιχειρηματικότητας και των ανταγωνισμό των επιχειρήσεων που γίνεται ολοένα και πιο σκληρός, το MBA είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όσους θέλουν και έχουν την ευκαιρία να το κάνουν.

Έτσι, το business insider έκανε μία μεγάλη έρευνα σε εργοδότες που προσέλαβαν κάποιον απόφοιτο από μεγάλα πανεπιστήμια προκειμένου να συντάξει μία λίστα με τα καλύτερα για να κάνει κάποιος MBA. Ρωτώντας χιλιάδες εργοδότες που προσλαμβάνουν απόφοιτους MBA, κατέληξαν ότι το κορυφαίο πανεπιστήμιο για να μάθει κάποιος διοίκηση επιχειρήσεων είναι το Χάρβαρντ.

Όσον αφορά ιδρύματα που έχουν παράδοση στον συγκεκριμένο τομέα, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (8), το London Business School (9) και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (13).

Δείτε αναλυτικά την λίστα στο koolnews.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.