REAL LIFE WHO

Γιώργος Τσούλης: Γνωρίστε το μάγειρα του Jenny Jenny


16 Οκτωβρίου 2015

IMG_14181.jpg

Αν και μόλις 27 χρονών, ο Γιώργος Τσούλης ξέρει να μαγειρεύει καλά. Μέχρι τα 20 δεν είχε καμία σχέση με την κουζίνα παρά μόνο την κλασσική που έχουμε όλοι μας. Η ενασχόλησή του με τον κόσμο της γεύσης ξεκίνησε τυχαία και απ’ ότι φαίνεται θα αποτελέσει ένα από τους μεγαλύτερους σταθμούς στη ζωή του.

Η σχολή μαγειρικής “Le Monde” το 2009 ήταν η πρώτη του εμπειρία με τη μαγειρική και με αυτές τις γνώσεις ο Γιώργος ξεκίνησε τη δική του αναζήτηση νέων γεύσεων, υλικών και τεχνικών μαγειρικής αλλά και ζαχαροπλαστικής. Μία γρήγορη ματιά στο βιογραφικό τους μας έπεισε ότι δεν άφησε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Συνεργάτης χρόνια του Άκη Πετρετζίκη αλλά και με παρουσία σε βραβευμένες κουζίνες ελληνικών εστιατορίων, ο Γιώργος φέτος δοκιμάζει τις δυνάμεις του και σαν τηλεοπτικός μάγειρας στη νέα εκπομπή του Mega “Jenny Jenny”.

IMG_0114

Η ομάδα του Jenny.gr τον συνάντησε και προσπάθησε να εκμαιεύσει όσο πιο πολλές πληροφορίες μπόρεσε για αυτό το νέο πρόσωπο που από αυτό το Σάββατο θα μοιράζεται μαζί μας αγαπημένες του αλλά και νέες συνταγές.

Φυσικά ξεκινήσαμε ρωτώντας τον για το αγαπημένο του φαγητό. Μας είπε ότι είναι ο κόκορας κρασάτος με χοντρά μακαρόνια, το φαγητό που του φτιάχνει η μαμά του και δεν μπορεί να του αντισταθεί. Μας εκμυστηρεύτηκε ότι δεν έχει καταφέρει να την ξεπεράσει σε αυτό το φαγητό ακόμα και τώρα που περνάει τις περισσότερες ώρες της μέρας του στην κουζίνα. Φτιάχνει όμως καλύτερη γαλατόπιτα από τη μαμά του, της οποία τη συνταγή περιμένουμε να μας στείλει!

georgeΑυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι ο Γιώργος θεωρεί τον εαυτό του μάγειρα κι όχι σεφ. Ξέρει ότι η μαγειρική πια είναι η δουλειά του και δίνει όλο του το πάθος και την ενέργεια για να γίνετε ολοένα και καλύτερος. Μας εξήγησε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα να θεωρήσει τον εαυτό του σεφ. Έχει ακόμα πολλά στάδια να περάσει, πολλές γεύσεις να δοκιμάσει και ακόμα τόσες να δημιουργήσει.

Στο άκουσμα του “Jenny Jenny”, o Γιώργος χαμογελά και μας λέει ότι αισθάνεται πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη συνεργασία. Ξυπνάει χαράματα αλλά με κέφι για το γύρισμα και απολαμβάνει τις συμβουλές και τη βοήθεια της Τζένης Μπαλατσινού.

[gallery-497838]

*Μη χάσετε την πρεμιέρα του "Jenny Jenny" αυτό το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 12.00 στο Mega.