Joe Biden: Νέα στιγμή αμηχανίας, τα' χασε πάνω στη σκηνή του ΟΗΕ

Tα σχόλια για την καταλληλότητα του 79χρονου Προέδρου επέστρεψαν

Κάπως αμήχανη, στενάχωρη και αρκετά άβολη ήταν η χθεσινή στιγμή του Joe Biden o οποίος ανέβηκε στη σκηνή στα πλαίσια ομιλίας στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και αφού τελείωσε τον λόγο του, σάστισε καθώς δεν μπορούσε να καταλάβει πώς θα κατέβαινε από εκεί.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν ήξερε τι να κάνει και κοιτούσε αμήχανα γύρω του, ρωτώντας πώς θα μπορούσε να κατέβει από τη σκηνή. Τα δημοσιεύματα στη συνέχεια για την καταλληλότητα του 79χρονου Biden στην θέση του Πλανητάρχη, δεν άργησαν να έρθουν -ιδίως από τους Ρεπουμπλικάνους που τον περιμένουν στη γωνία. Ο γερουσιαστής του Texas, Ted Cruz, χαρακτήρισε τη σκηνή «τρομακτική», με τον σύμβουλο επικοινωνίας του, Steve Guest, να προσθέτει: «Ο Joe Biden είναι εντελώς χαμένος στη σκηνή. Τρομακτικός και θλιβερός».

Kατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο 60 Minutes, ωστόσο, ο 79χρονος Biden απέρριψε τις υποδείξεις ότι είναι πολύ μεγάλος ή ακατάλληλος για να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα το 2024. Παρόλα αυτά δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ακόμη αν θα κατέβει όντως ως υποψήφιος για μια ακόμη θητεία ως Πρόεδρος των ΗΠΑ.

TAGS