REAL LIFE WORKING GIRL

Οι must τσάντες για το καλοκαίρι λέγονται Blufleur


3 Ιουνίου 2017

dioni-floral.jpg

Το μπεζ της άμμου, το γαλάζιο του ελληνικού ουρανού, το αιγαιοπελαγίτικο γαλαζοπράσινο της θάλασσας, συνδυάζονται αρμονικά με χρώματα της σεζόν όπως το ροζ, το μωβ,το γκρι.

Το design είναι minimal σε λιτές γεωμετρικές γραμμές και σχέδια που συνδυαζονται εύκολα και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Shoulder και tote bags, χρηστικά σακίδια πλάτης, μοντέρνα πουγκιά και κομψά clutches, φλερτάρουν με τα χρώματα της σεζόν και απογειώνουν κάθε καλοκαιρινό look. Η limited edition σειρά με boho και χειροποίητες υφαντές πινελιές υπόσχεται να σας κάνει να ξεχωρίσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις, αφού κάθε κομμάτι της είναι μοναδικό.

Η Blufleur είναι μια ελληνική εταιρία σχεδίασης και κατασκευής χειροποίητων δερμάτινων τσαντών. Όλες οι τσάντες Blufleur παράγονται χειροποίητα στην Ελλάδα, σε περιοριορισμένες ποσότητες. Έμπειροι τεχνίτες με σεβασμό στα υλικά και έμφαση στη λεπτομέρεια εξασφαλίζουν τη μοναδικότητα, απαράμιλλη αισθητική και ποιότητα της κάθε τσάντας Blufleur ξεχωριστά.

Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά ιταλικά δέρματα υψηλής ποιότητας και παραδοσιακά χειροποίητα υφάσματα, τα οποία πλαισιώνονται με λεπτομέρειες από υφαντά υφάσματα και χειροποίητα πλεκτά. Οι δημιουργίες Blufleur έχουν ήδη παρουσία σε επιλεγμένα καταστήματα και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την επέκταση και στην αγορά του εξωτερικού.

Θα τις βρείτε και στο Women In Action 2017 - Summer Market & Happenings στις 11 Ιουνίου

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα