REAL LIFE WORKING GIRL

Office look: 5 παπούτσια αντί για γόβες


MMEINTANI

17 Ιουλίου 2017

shoes-mikutas.jpg

Αρκετά, νομίζω. Με τις περισσότερες από εμάς να έχουμε κάνει τον χώρο της δουλειάς μας δεύτερο σπίτι μας, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να κυκλοφορούμε με τα 10ποντα για 8 ή και περισσότερες ώρες, σωστά; Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες άλλες επιλογές έχουμε για εξίσου ωραία business looks.

1. Αυτά που συνδυάζουν το πιο hot trend

[gallery-717139]

Πρόσφατα είδαμε την τάση με τις διακοσμητικές πέρλες στα ρούχα να γίνεται όλο και πιο αγαπητή από το fashion crowd, τώρα όμως τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια τη συναντάμε και στα παπούτσια. Ό,τι πρέπει για να βάλετε μια διακριτική λάμψη στα σύνολα γραφείου.

2. Ψηλοτάκουνα που όμως δεν μας κουράζουν

[gallery-717076]

Λίγο τακούνι πάντα το θέλουμε καθώς καμιά μας δε λέει όχι σε λίγους έξτρα πόντους ύψους. Το σημαντικό όμως είναι να βρούμε εκείνα που δεν θα μας ταλαιπωρήσουν και τα block heels είναι μια άριστη επιλογή στην προκειμένη περίπτωση. 

3. Το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού

[gallery-717022]

Οι εσπαντρίγιες δεν γίνεται να λείπουν από κανένα καλοκαιρινό outfit, αφού είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό στιλ της σεζόν. Και όπως έχουμε ξαναπεί, είναι αποδεδειγμένο ότι ταιριάζουν σχεδόν με όλα

4. Η καλοκαιρινή εκδοχή των mules

[gallery-717030]

Τον χειμώνα είδαμε να πρωταgωνιστούν τα σατέν mules, τώρα το καλοκαίρι όμως επιλέγουμε την πιο καλοκαιρινή τους βερσιόν, η οποία είναι εξίσου άνετη και βολική για όλη μέρα. 

5. Τα ugly shoes που τελικά αρέσουν σε όλες

[gallery-716916]

Τα φλατ παπούτσια με λεπτομέρεια από γούνα, τα οποία θυμίζουν τα κλασικά slippers, στην αρχή μπορεί να μην ενθουσίσαν κανέναν, πλέον όμως έχουν εξελιχθεί σε μεγάλο trend. Δεν λέμε ότι θα φοριούνται για πά

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα