REAL LIFE WORKING GIRL

Σας λείπουν οι θόρυβοι του γραφείου; Αυτός ο ιστότοπος τους αναπαράγει


15 Απριλίου 2020

Σας λείπουν οι θόρυβοι του γραφείου; Αυτός ο ιστότοπος τους αναπαράγει

Αυτές τις ημέρες απομόνωσης λόγω του κορωνοϊού, όσοι εργάζονται στο σπίτι και δεν είναι συνηθισμένοι, μπορεί να νιώσουν νοσταλγία για τους θορύβους του γραφείου. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε ένας ιστότοπος, που ονομάζεται imisstheoffice.eu και σας επιτρέπει να αναδημιουργήσετε τη "μαγική" ατμόσφαιρα, η οποία αποτελείται από συναδέλφους που σφυρίζουν, μιλάνε μπροστά από την οθόνη, πίνουν καφέ ή εκτυπώνουν.

Στον ιστότοπο imisstheoffice.eu μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των συναδέλφων που θέλετε να φανταστείτε στο γραφείο και να κάνετε κλικ στα διάφορα δωμάτια για να ακούσετε τους αντίστοιχους θορύβους. Στο παρασκήνιο υπάρχει πάντα το βουητό του συστήματος κλιματισμού.

Εάν κάνετε κλικ στα αντικείμενα  μπορείτε να ενεργοποιήσετε για παράδειγμα τον εκτυπωτή και να παράγει τον κλασικό του θόρυβο. Επίσης μπορείτε να ακούσετε κάποιον να γεμίζει ένα ποτήρι νερό, ενώ ένα φορτισμένο τηλέφωνο δονείται. Οκτώ ώρες σε αυτό το χάος μπορεί να είναι ένας εφιάλτης, αλλά λίγα λεπτά από τους θορύβους της προ-καραντίνας ζωής, μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε λιγότερο μόνοι στα σιωπηλά σας δωμάτια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.