ΣΤΙΛ

Τα 3 fashion trends που ελπίζουμε να εξαφανιστούν


The Jennettes

10 Σεπτεμβρίου 2018

dom-hill-512919-unsplash_1.jpg

Ναι, η μόδα είναι προσωπική υπόθεση, οι ενδυματολογικές επιλογές  κανενός δε μας αφορούν αφού ο καθένας μπορεί να φοράει ότι του αρέσει, αλλά υπάρχουν μερικές τάσεις που, όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο κακόγουστες γίνονται και δεν εξαφανίζονται με τίποτα.

Ποιες είναι αυτές που μας ενοχλούν;

1. Οι βάτες

Έκαναν την εμφάνισή τους τη δεκαετία του ’30 για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση μίας λεπτότερης μέσης, και επιστρέφουν δυναμικά ανά τα χρόνια. Έκαναν την παρουσία τους ισχυρή στα ‘80s και θεωρούμε πως καλό είναι να μείνουν εκεί.

2. Tα  κολάν

Ένα ακόμη trend των ‘80s που εξελίχθηκε – προς το χειρότερο. Και όχι, δε μιλάμε για το athleisure στιλ που έχουν τα αγαπημένα μας μοντέλα, ούτε για εκείνα που φοράμε όταν κάνουμε γυμναστική. Αναφερόμαστε στα κολάν κάτω από φούστες και φορέματα, αντί για καλσόν.

3. Τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο ανεβαίνει και η μέση των παντελονιών μας. Τα καταστήματα, όμως συνεχίζουν να προμηθεύονται εκείνα τα απίστευτα χαμηλοκάβαλα τζιν που δεν κολακεύουν κανέναν σωματότυπο, πηγαίνοντάς μας πίσω στο 2008.

 

Διαβάστε επίσης: Ωδή στο χρώμα: Ποιες αποχρώσεις θα κυριαρχήσουν την Άνοιξη 2019

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.