ΣΤΙΛ

Η Κaia Gerber φωτογραφίζεται στην Νεμέα και θυμίζει αρχαία Ελληνίδα θεά


13 Μαΐου 2020

Η Κaia Gerber φωτογραφίζεται στην Νεμέα και θυμίζει αρχαία Ελληνίδα θεά

Το νεαρό μοντέλο -κόρη της θρυλικής Cindy Crawford- Kaia Gerber φωτογραφίζεται στο Ναό του Δία στη Νεμέα για το τεύχος Ιουνίου της βρετανικής Vogue.

Στα 18 της η Kaia έχει επιτύχει πολλά. Συμμετέχει σε κάθε fashion show μεγάλων οίκων μόδας, έχει πάνω από 5.5 εκατ. followers στο Instagram και φιλοξενείται ήδη στις σελίδες κορυφαίων περιοδικών μόδας.

Λίγες ημέρες πριν την καραντίνα, βρέθηκε στην Ελλάδα για να φωτογραφηθεί για το τεύχος Ιουνίου της βρετανικής Vogue. Ο χώρος που επιλέχθηκε ήταν το Ιερό του Δία στη Νεμέα και η Kaia πόζαρε σαν άλλη «Ελληνίδα θεά».


Φορώντας δημιουργίες Hermes, Burberry, Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Donatella Versace, Ralph Lauren, Saint Laurent και Miu Miu δημιούργησε την εικόνα της «Πανίσχυρης Αφροδίτης» που είχαν στο μυαλό τους οι συντάκτες της Vogue.

«Φωτογραφημένη στην Αρχαία Κόρινθο, στην Ελλάδα, ποια θα ήταν καλύτερη από την Kaia Gerber, να παίξει μια μοντέρνα Ελληνίδα θεά, να δείξει τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους της σεζόν να αγκαλιάσει το σέξι;», έγραψε η βρετανική Vogue στην ανάρτησή της στο Instagram.

«Τεύχος Ιουνίου 2020 για τη βρετανική Vogue, φωτογραφήθηκα στην Αρχαία Κόρινθο, Ελλάδα από τον Alasdair Mclellan. Ήταν μία απίστευτη εμπειρία να φωτογραφίζομαι στο ναό των Ολύμπιων, είναι κάτι που θα αναπολώ πάντα. Ευχαριστώ όσους έκαναν αυτό το ταξίδι τόσο διασκεδαστικό και ευχαριστώ Δία που μας δέxθηκες στο όμορφο σπίτι σου». είπε η ίδια. Το σίγουρο είναι ότι οι εικόνες είναι πράγματι εντυπωσιακές.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.