ΣΤΙΛ

H Kaia Gerber φορά μόνο τις vinyl μπότες της στο πιο αισθησιακό της εξώφυλλο μέχρι σήμερα και καθηλώνει


22 Ιουλίου 2020

H Kaia Gerber φορά μόνο τις vinyl μπότες της στο πιο αισθησιακό της εξώφυλλο μέχρι σήμερα και καθηλώνει

Η Kaia Gerber, 18 ετών, είναι στο εξώφυλλο της Vogue Japan για το μήνα Σεπτέμβριο. Η κόρη της Cindy Crawford και του Rande Gerber φαίνεται πως όσο μεγαλώνει αισθάνεται και πιο τολμηρή. Στις φωτογραφίες του περιοδικού εμφανίζεται πιο σέξι από ποτέ, ποζάροντας άλλοτε με αισθησιακά εσώρουχα και άλλοτε μόνο με τις ψηλές βινύλ μπότες της.

Το μοντέλο φαίνεται πραγματικά εντυπωσιακή με ένα σύνολο YSL που αποτελείται από δερμάτινο παντελόνι skintight και δαντελένιο body. Το μακιγιάζ της ήταν εξίσου σαγηνευτικό. Εκπληκτική με κόκκινο κραγιόν και ένα δραματικό smokey eye τόνιζαν μοναδικά τα χαρακτηριστικά της.

Τα εξώφυλλα φωτογραφήθηκαν από το δίδυμο Luigi και Iango και το styling από τη συντάκτρια της Vogue Japan, Anna Dello Russo. Το μακιγιάζ της ζωντανεύει ο YSL Global Beauty Director Tom Pecheux.

https://instagram.com/p/CC5VhR4h8w4/

Ο Luigi Murenu επιμελήθηκε τα κοντά καστανά ακόμα μαλλιά της Gerber, έτσι ώστε να φαίνονται επιμελώς ατημέλητα, χαλαρά και γενικά, παράξενα σέξι.

«Ευχαριστώ όλους που έκανα την τελευταία μου δουλειά πριν από την καραντίνα, ήταν το καλύτερο που μπορούσα να ζητήσω», έγραψε το μοντέλο σε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία αποκάλυψε το εκπληκτικό εξώφυλλο. «Όταν σε περιβάλλουν τόσα ταλαντούχα άτομα, είναι εύκολο να απειλείται η δουλειά σου. Luigi & Iango, σας αγαπώ τόσο πολύ ❤️ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! "

https://instagram.com/p/CC5JkaKhzWP/

Κάποια από τα μικρά τατουάζ της αποκαλύπτονται μέσα από τα κομμάτια που φοράει, στις ασπρόμαυρες, καλλιτεχνικές φωτογραφίες.

https://instagram.com/p/CC5xXdiBJQX/https://instagram.com/p/CC6Jfshj_qv/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.