ΣΤΙΛ

Η συλλογή κοσμημάτων που σχεδίασε η Kate Moss είναι όνειρο


Μάρθα Κουμπάνη

2 Οκτωβρίου 2020

Η συλλογή κοσμημάτων που σχεδίασε η Kate Moss είναι όνειρο

Η συνεργασία ανάμεσα στην Kate Moss και την Valerie Messika και το ομώνυμο Messika ξεκίνησε το 2019 όταν το πρώην top model πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του brand μαζί με τις Joan Smalls και Sylvia Hoeks. Οι δύο γυναίκες είναι πλέον δύο πολύ καλές φίλες και τώρα σχεδίασαν μαζί τη νέα συλλογή Messika, που αποτελείται από μια σειρά από πολύτιμα κοσμήματα, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο.

https://instagram.com/p/CFmDPRaikOB/

Κομμάτια, καινούρια και παλιά, που είχε η Kate Moss στη συλλογή της, ήταν η έμπνευση για τη συλλογή. Όπως αποκαλύπτει η Valerie, η κοσμηματοθήκη της Moss είναι "γεμάτη με χρώμα, XXL μοτίφ και μεγάλα headpieces που έχουν επιρροές από τον πολιτισμό των Αζτέκων και το στυλ Art Deco".

Η Kate Moss σχεδιάζει κοσμήματα

Σε πολλά από τα αριστουργήματα αυτά βρίσκεται το γράμμα Κ, φτιαγμένο από διαμάντια, ενώ για πρώτη φορά, ο οίκος χρησιμοποίησε πέρα από λευκά διαμάντια που αποτελούν το σήμα-κατατεθέν του και άλλους πολύτιμους λίθους, όπως μαλαχίτη, τιρκουάζ και μαργαριτάρια.

Όσο για την πρόταση της Kate Moss για το styling, "Προσωπικά, μου αρέσει να φοράω διαμάντια με τζιν σορτσάκια και Τ-shirt", λέει.

Πάρτε μια γεύση από τη συλλογή:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.