ΣΤΙΛ

Τα ωραιότερα πλεκτά φορέματα του φθινοπώρου θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σας


Μάρθα Κουμπάνη

29 Οκτωβρίου 2020

Τα ωραιότερα πλεκτά φορέματα του φθινοπώρου θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σας

Τα πλεκτά ενθουσιάζουν όλες εμάς που αγαπάμε το κρύο και το χειμερινό ντύσιμο λίγο περισσότερο. Για αυτό και δεν λείπουν ποτέ από την γκαρνταρόμπα μας. Αυτό που ξέραμε είναι ότι, όσο πιο oversized, τόσο πιο κομψά και cozy. Ωστόσο, η μόδα της φετινής σεζόν έρχεται να ανατρέψει αυτόν τον άτυπο κανόνα και μία νέα τάση φαίνεται να κερδίζει ολοένα περισσότερο έδαφος.

Τα πλεκτά που εφαρμόζουν στο σώμα, τα σέξι εφαρμοστά φορέματα αναδείχθηκαν σε κυρίαρχη τάση για τον φετινό χειμώνα χάρη στον sir Daniel Lee του Ιταλικού oίκου Bottega Veneta. O συγκεκριμένος κύριος είναι υπεύθυνος για πολλές από τις τάσεις του 2020 και δεν δείχνει να έχει σκοπό να σταματήσει να διαμορφώνει τα trends με την γνωστή και signature αισθητική του.

Τα φορέματα έχουν άλλοτε ενδιαφέρουσα ριμπ υφή, άλλοτε έχουν κουμπιά στο μπροστινό μέρος, preppy κολλαριστούς γιακάδες ή έχουν αισθησιακά ανοίγματα που αποκαλύπτουν το δέρμα.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις έχουν αβίαστο elegance. Δείχνουν minimal, πολυτελή και απερίγραπτα σοφιστικέ. Θα τα φορέσουμε με slouchy μπότες, ή μποτάκια με τετράγωνη μύτη. Οι πιο τολμηρές θα τα βάλoυν όπως οι Σκανδιναβές, με λευκό καλσόν και Mary Janes, και φυσικά με ευφάνταστα hair accessories.

Aυτά είναι τα αγαπημένα μας πλεκτά φορέματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.