ΣΤΙΛ

5 trends που μισούσατε πριν την πανδημία και τώρα δεν βλέπετε την ώρα να τα φορέσετε


Μάρθα Κουμπάνη

22 Απριλίου 2021

5 trends που μισούσατε πριν την πανδημία και τώρα δεν βλέπετε την ώρα να τα φορέσετε
5 trends που μισούσαμε και πλέον λατρεύουμε

Είναι γεγονός ότι η πανδημία ήρθε και μας έκανε να αναθεωρήσουμε πολλά από αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα.

Φυσικά, η αισθητική μας δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη από τις αλλαγές στη ζωή και την καθημερινότητά, που επέβαλλε ο Covid-19 και ό,τι αυτές συνεπάγονταν. Το στιλ άλλωστε είναι ένα μέσο έκφρασης σαν ένα moodboard που μπορούμε να φορέσουμε.

Νομίζω πως μπορούμε να συμφωνήσουμε πως η ανάγκη για ελευθερία και ανεμελιά είναι το συναίσθημα που έχει κάνει την εμφάνισή του μέσα μας τους τελευταίους μήνες. Ειδικά, όσο προχωράει η άνοιξη, η επιθυμία μας για εκδρομές, ταξίδια, στιγμές με φίλους, βραδινές εξόδους, συναυλίες, είναι ασυγκράτητη. Όλη αυτή η καταπιεσμένη χαρά είναι φυσικό να αντανακλάται στο στιλ της άνοιξης μέσα από τα πιο αμφιλεγόμενα trends. (P.S Αν έχετε κι εσείς διάθεση να ξεκινήσετε roller blading με τις φίλες σας στο πάρκο στα 30, μην ανησυχείτε, δεν πάθατε παλιμπαιδισμό, η καραντίνα ευθύνεται).

Αν σας ρωτούσαμε πριν ενάμιση περίπου χρόνο, το πιθανότερο είναι πως θα απορρίπτατε αυτά τα trends, ως «άσχημα», «υπερβολικά», κιτς.

Φέτος όμως, τα είδατε κι εσείς -όπως κι εμείς- με άλλο μάτι και σκεφτήκατε -γιατί όχι-; Ο λόγος προφανώς και σχετίζεται με την ψυχολογία μας, μετά από μήνες παραμονής στο σπίτι με τα πιο απλά και άνετα ρούχα όπως φόρμες και πιτζάμες.

Θέλουμε να φορέσουμε την αισιοδοξία. Θέλουμε χρώματα, prints, παιχνιδιάρικους συνδυασμούς. Αυτά τα trends λειτουργούν ως αντικαταθλιπτικά!

Αυτά είναι 5 trends που μισούσαμε πριν την πανδημία και τώρα ανυπομονούμε να φορέσουμε.

Ο,τιδήποτε 70s

Tie Dye

Bucket hats

Γυαλιά με χρώμα

Patchwork

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.