ΣΤΙΛ

Το φόρεμα που λατρεύουμε να φοράμε κάθε καλοκαίρι


Μάρθα Κουμπάνη

10 Ιουνίου 2021

Το φόρεμα που λατρεύουμε να φοράμε κάθε καλοκαίρι

Το καλοκαίρι για το οποίο τόσο καιρό ανυπομονούσαμε να έρθει και να μας απελευθερώσει είναι εδώ, ελπιδοφόρο και αισιόδοξο. Σε μία χρονιά που αν κάτι στερηθήκαμε στιλιστικά αυτό είναι το glam, το καλοκαίρι 2021 δεν θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να φορά τίποτα άλλο από τα ωραιότερα φορέματα.

Sixties και seventies florals, ψυχεδελικά σχέδια, καρό, πουά, animal print, τα μοτίβα μπορεί να πρωταγωνιστούν το φετινό καλοκαίρι ανάμεσα στις τάσεις, ωστόσο τίποτα μα τίποτα στον κόσμο, δεν μπορεί να συγκριθεί το καλοκαίρι με ένα λευκό φόρεμα.Το καλοκαίρι στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να το φανταστούμε διαφορετικά: Tο φωτεινό λευκό, η μαυρισμένη επιδερμίδα και τα δερμάτινα σανδάλια είναι το go to look για εμάς με χρυσά κοσμήματα, ψάθινα αξεσουάρ και με μικρές παραλλαγές κάθε χρόνο.

Καλωσορίζουμε λοιπόν το καλοκαίρι 2021 με τα ωραιότερα λευκά φορέματα της αγοράς, αέρινα, κομψά, διαχρονικά. Ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και αποτελούν μία εγγυημένα επιτυχημένη εμφάνιση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.