ΣΤΙΛ

Fishnets: H μεγάλη επιστροφή του διχτυωτού καλσόν


Μάρθα Κουμπάνη

13 Νοεμβρίου 2021

Fishnets: H μεγάλη επιστροφή του διχτυωτού καλσόν
shnets: H μεγάλη επιστροφή του διχτυωτού καλσόν

Είναι πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου — όταν η θερμοκρασία πέφτει πολύ κάτω από το επίπεδο όπου αισθανόμαστε άνετα, εμπνέοντάς μας να αναζητήσουμε στη Google πράγματα όπως «cool σχέδια καλσόν» ενώ αναρωτιόμαστε πώς θα τα εντάξουμε στα καθημερινά μας outfits. Ποτέ δεν είμαστε σίγουρες για το πού βρίσκεται ο κόσμος της μόδας σε σχέση με τις κάλτσες και τα καλσόν, καθώς το στιλ που επικρατεί (μέχρι τώρα) κυρίως στο κόκκινο χαλί και τα looks των celebrities είναι τα γυμνά πόδια. Αλλά το 2021, αυτό θα αλλάξει.

Η κορυφαία τάση στα καλσόν για αυτόν τον χειμώνα φαίνεται να είναι τα δίχτυα, που δεν είναι ακριβώς η πιο ζεστή επιλογή.

Μεγάλοι οίκοι μόδας όπως ο Fendi και ο Versace έστειλαν άλλους τύπους καλσόν στην πασαρέλα, και για λίγο, φαινόταν ότι τα prints ήταν το must-have της σεζόν. Όμως, αν κρίνουμε από τις πρόσφατες street style φωτογραφίες και τα red carpets, τα fishnets έχουν κατά κάποιο τρόπο κατακτήσει την πρώτη θέση, κάνοντας μια σημαντική επιστροφή.

Όχι μόνο δείχνει τα πόδια σέξι και εντυπωσιακά, αλλά και είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη σε μια εμφάνιση που μπορεί να λειτουργήσει σαν συνδετικός κρίκος μεταξύ των κομματιών που απαρτίζουν το outfit.

Αν ωστόσο δεν είστε ακόμη σίγουρες για το πως να τα φορέσετε δείτε τα παρακάτω celebrity looks για έμπνευση.

jenny.gr
jenny.gr

 

jenny.gr
jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.