ΣΤΙΛ

Power suit: Φέτος θα αλλάξουμε χρόνο φορώντας κοστούμι


Μάρθα Κουμπάνη

31 Δεκεμβρίου 2021

Power suit: Φέτος θα αλλάξουμε χρόνο φορώντας κοστούμι
Τα πιο κομψά sets για να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά όπως σας αξίζει

Kάθε χρόνο στις γιορτές, ο μεγάλος πρωταγωνιστής των εμφανίσεών μας είναι το φόρεμα. Κοντό, μαύρο, με παγιέτες, κρόσσια, κεντήματα ή δαντέλα. Αν ωστόσο δεν είστε τύπος που περνά τις περισσότερες μέρες μέσα σε ένα φόρεμα ή αν απλά θέλετε κάτι διαφορετικό αλλά εξίσου (ίσως και περισσότερο) εντυπωσιακό, το κοστούμι είναι η ιδανική επιλογή. Τα τελευταία χρόνια τα κοστούμια στην loose εκδοχή τους μπήκαν σχεδόν σε κάθε γκαρνταρόμπα και εντάχθηκανα ακόμα και στα casual looks μας.

ΣΤΙΛ

Πουλόβερ με μοτίβα: Tα σχέδια που πρωταγωνιστούν

Όταν όμως το κοστούμι αναδεικνύει την formal πλευρά του, κάνει όποια το φορά να αισθάνεται ακαταμάχητη. Σε αυτές τις γιορτές, το κοστούμι ράβεται από τα πιο πολυτελή υφάσματα, λαμπερά και με elegant υφές, ενώ έχει τις πιο βαθιές και κομψές αποχρώσεις πολύτιμων λίθων.

Ένα κοστούμι είναι ιδανικό για τo look του ρεβεγιόν, αλλά και για κάθε άλλη επίσημη πρόσκληση. Συνδυάστε το με ψηλοτάκουνα και mini bags, ενώ στο κρύο μπορεί να φορεθεί με την αγαπημένη σας faux γούνα.

Εμείς σας βρήκαμε τα πιο elegant κοστούμια των γιορτών:

Jenny.Gr

Zara

Jenny.Gr

Nensi Dojaka

Jenny.Gr

Massimo Dutti

Jenny.Gr

YSL

Jenny.Gr

The Attico

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS