AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΣΤΙΛ

Οι πιο stylish τρόποι να φορέσετε το γιλέκο


Μάρθα Κουμπάνη

25 Αυγούστου 2022

Οι πιο stylish τρόποι να φορέσετε το γιλέκο
Πώς να φορέσετε το γιλέκο όπως οι πιο στιλάτες γυναίκες

Το φθινόπωρο του 2022, στόχος μας είναι να είμαστε όσο γίνεται πειθαρχημένες όταν πρόκειται για τάσεις. Ενώ πιστεύουμε ότι οι σχεδιαστές πρέπει να συνεχίζουν να πιέζουν προς μια πιο διαχρονική προσέγγιση του design που δίνει προτεραιότητα στη διαχρονικότητα, μπορεί να είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε από νέα, δελεαστικά trends.Τελικά, η επανεφεύρεση είναι αυτή που κάνει τη μόδα τόσο συναρπαστική.

Το κλειδί είναι να εστιάσετε μόνο σε κομμάτια που παραμένουν πιστά στο προσωπικό σας στιλ και που δεν θα φορέσετε μόνο μία φορά. Με αυτή τη φιλοσοφία εξετάζουμε τις τάσεις που έρχονται για το φθινόπωρο και εντοπίζουμε τα κομμάτια που αξίζουν μια θέση στη γκαρνταρόμπα μας. Ένα από αυτα; Το γιλέκο.

Το είδαμε φορεμένο ως τοπ από τις πιο ενημερωμένες street style stars. Και στο Instagram όμως μπορεί κανείς να ανακαλύψει υπέροχες ιδέες φθινοπωρινού styling με ένα γιλέκο.

Δείτε πως να το φορέσετε τώρα.

Best waistcoats 2021

Best waistcoats 2021

@JOY_MONTY

Best waistcoats 2021

@SYLVIEMUS_

Best waistcoats 2021

@JEN_WONDERS

Best waistcoats 2021

@LINDATOL_