ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Jean Paul Gaultier πραγματοποιεί έκθεση μόδας


9 Απριλίου 2014

Ένας σπουδαίος σχεδιαστής μόδας παρουσιάζει τις δημιουργίες του.

Όταν κάποιος εισέρχεται στον χώρο της έκθεσης μπορεί να νιώσει την δημιουργικότητα, την θεατρικότητα και την αυθεντικότητα που αποτυπώνει ο σχεδιαστής, στις δημιουργίες του. Ένας από τους πιο σπουδαίους σχεδιαστές μόδας είναι αναμφισβήτητα ο Jean Paul Gaultier. Εδώ και τρεις δεκαετίες οι δημιουργίες του έχουν συνδεθεί με την αυθεντική υψηλή ραπτική. Δεν είναι λίγες οι διάσημες που σε επίσημα καλέσματα, on stage σε φαντασμαγορικά shows εντυπωσιάζουν τους πάντες φορώντας δημιουργίες του.

jean-paul-gaultier

Στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Barbican, σε έναν από τους πιο γνωστούς και σπουδαίους εκθεσιακούς χώρους, αυτό το μήνα, μέχρι τον Αύγουστο φιλοξενούνται οι δημιουργίες του σχεδιαστή. Ρούχα, videos, μοντέλα με χαμόγελο που μιλάνε με τον κόσμο είναι όλα όσα θα συναντήσουν οι επισκέπτες. Οι δημιουργίες που φιλοξενούνται είναι περίπου 140 και μαζί υπάρχουν και τα sketches του σχεδιαστή.

jean-paul-gaultier-

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.