ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Οι γιορτές έφτασαν και η Swarovski κλέβει για μια ακόμα χρονιά τις εντυπώσεις


11 Δεκεμβρίου 2017

5193949.jpg

Η Χριστουγεννιάτικη καμπάνια εκφράζει τη διάθεση της Swarovski να ενδυναμώσει και να αναδείξει την ομορφιά της σύγχρονης γυναίκας ανά τον κόσμο. Τα κομμάτια της συλλογής αποτελούν λαμπερές ιδέες για δώρα ακόμα και για το πιο απαιτητικό κοινό.

Το νόημα της φετινής καμπάνιας ενώνει όλους τους ανθρώπους κάτω από το σύνθημα #brillianceforall που συμβολίζει πως κάτω από τη λάμψη της Swarovski ερχόμαστε πιο κοντά και δείχνουμε τα συναισθήματα μας. Στόχος της καμπάνιας, όπως υπογραμμίζει και η πρέσβειρα Karlie Kloss, είναι: «Να βρούμε τρόπους να τιμήσουμε τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμάς».

Η δημιουργικότητα και η κομψότητα της Swarovski αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά μέσα από τα πολυπόθητα κοσμήματα και αξεσουάρ. Το μοντέρνο κόσμημα με την διαχρονική αξία της Swarovski, αποτελεί την πιο ιδανική πρόταση για δώρα που εντυπωσιάζουν και χαρίζουν χαμόγελα.

[gallery-717993]

Όλες οι επιλογές και οι προτάσεις της Swarovski για τις φετινές γιορτές, εκφράζονται από την απαράμιλλη λάμψη και δημιουργικότητα του brand, προσδίδοντας μοναδικό στυλ και μοντέρνες πινελιές για κάθε εμφάνιση και περίσταση. Προτάσεις για τα δώρα των εορτών που θα γεμίσουν χαμόγελα, θα σκορπίσουν αγάπη και γιορτινή διάθεση και θα δώσουν άλλη διάσταση στην έννοια του δώρου σε όλους εκείνους που αγαπάτε, στους φίλους, την οικογένεια, τον εαυτό σας.

Αφήστε τη λάμψη να μαγέψει την κάθε σας στιγμή #brillianceforall

www.swarovskigroup.com

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.