ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Avon συστήνει τη νέα σειρά Fashion & Home


31 Μαΐου 2018

fashion-home-opendays-3.jpg

Η σειρά Fashion & Home, περιλαμβάνει ρούχα εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, trendy τσάντες, statement κοσμήματα και αξεσουάρ, αλλά και υποδήματα για να διαμορφώσετε την εμφάνιση που ταιριάζει πλήρως, τόσο στο γούστο και το στυλ σας, όσο και στον τρόπο ζωής σας. Επίσης, θα βρείτε μοντέρνα είδη σπιτιού, όπως μαγειρικά σκεύη, λευκά είδη και διακοσμητικά αντικείμενα, για να επιλέξετε και να κάνετε κάθε στιγμή ξεχωριστή, ομορφαίνοντας τις γωνιές στο σπίτι σας, βάζοντας τις δικές σας προσωπικές πινελιές.

Τα προϊόντα της νέας σειράς Fashion & Home φέρουν την υπογραφή και την ποιότητα της Avon, την οποία εμπιστεύονται και στηρίζουν γυναίκες από όλο τον κόσμο. Εξαιρετικά μεγάλη γκάμα προϊόντων, με τις επιλογές να ποικίλουν και στις δύο κατηγορίες της νέας σειράς, καλύπτουν όλα τα γούστα.

Το Μάιο, τα μέλη της Avon είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την πλούσια σειρά Fashion & Home, σε δύο Opendays που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα. Περισσότερα από 500 μέλη ήρθαν σε επαφή με επιλεγμένα προϊόντα της σειράς Fashion & Home, καθώς επίσης και με τα νέα πρωτότυπα και ανατρεπτικά προϊόντα της σειράς μακιγιάζ Mark. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν beauty workshops, με tips και συμβουλές ομορφιάς από διακεκριμένες Ελληνίδες make-up artists, καθώς και fashion workshops, με στιλιστικές προτάσεις από αγαπημένους επαγγελματίες της μόδας.

Η Avon, ως πιστή σύμμαχος των γυναικών, αναγνωρίζει κάθε πτυχή της ομορφιάς εκεί έξω, είτε αυτή αφορά την εξωτερική εμφάνιση είτε τον προσωπικό χώρο, για να κάνει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους και να είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Αναζητείστε τα προϊόντα της νέας σειράς στις μπροσούρες της Avon και αποκτείστε τα μέσω των επίσημων αντιπροσώπων της εταιρείας ή μέσω της σελίδας https://www.avoncosmetics.gr/

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.