ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Κοροϊδεύει η Victoria Beckham τη κατάθλιψη με αυτό το T-shirt;


Αφροδίτη Σακκά

18 Αυγούστου 2018

abaca_643472_016.jpg

H Victoria Beckham βρίσκεται πολύ συχνά στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες. Αλλά το τελευταίο της design δεν έχει την ίδια απήχηση ανάμεσα στους fans της. Η 44χρονη σχεδιάστρια δέχεται έντονη κριτική για ένα T-shirt, το οποίο πολλοί υποστηρίζουν πως κοροϊδεύει την κατάθλιψη και την ψυχική υγεία. Την Τρίτη, η πρώην Spice Girl ανέβασε ένα post στο Facebook με σκοπό να προωθήσει το συγκεκριμένο T-shirt από το brand της, Victoria Beckham. Η μπλούζα η οποία ανέρχεται στη τιμή των 150 δολαρίων φέρει τη φράση "It's a dark but happy place" (Είναι σκοτεινό αλλά χαρούμενο μέρος). Η φράση, που βρίσκεται και σε μερικά από τα φούτερ της Beckham, έχει σκοπό να αστειευτεί σχετικά με το ότι η Victoria δεν χαμογελά συχνά. Ωστόσο, πολλοί δεν το πήραν ως αστείο.

Λίγο αφού ανέβηκε το παραπάνω post, οι fans της Beckham άρχισαν να την κατηγορούν στα σχόλια πως κοροϊδεύει την κατάθλιψη και τη ψυχική υγεία. Πολλοί άσκησαν κριτική για το ότι προωθεί το ότι η κατάθλιψη είναι ένα "χαρούμενο μέρος", ενώ άλλοι θεώρησαν πως έπρεπε να περιλάβει μία πιο χαρούμενη φράση. Μερικά από τα σχόλια γράφουν: "Η κατάθλιψη είναι ένα σκοτεινό αλλά όχι χαρούμενο μέρος!" "Έχω μπερδευτεί με το γιατί αυτό βρίσκεται πάνω σε ρούχο, ειδικά όταν υπάρχει μία τεράστια καμπάνια για την ψυχική υγεία αυτή τη στιγμή" "Απαίσια διαφήμιση!"

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham SS18 beauty style

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.