ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Ralph Lauren είναι ο πρώτος Αμερικάνος σχεδιαστής που χρίζεται ιππότης


Αφροδίτη Σακκά

16 Νοεμβρίου 2018

abaca_414083_071.jpg

Ο Ralph Lauren θα είναι ο πρώτος Αμερικάνος σχεδιαστής μόδας που θα λάβει την τιμή Επίτιμος Ιππότης Διοικητής του Άριστου Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (KBE) για τις υπηρεσίες του στη μόδα και τη φιλανθρωπία. Το βραβείο θα δωθεί στον Lauren από έναν εκπρόσωπο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' σε μία τελετή την επόμενη χρονιά.

Το βραβείο είναι μία φυσική εξέλιξη για τον Lauren, αφού τα σχέδιά του έχουν αγαπηθεί από διάφορους διάσημους royals, συμπεριλαμβανομένων της πριγκίπισσας Diana, της Kate Middleton και της Meghan Markle.

Σε συνδυασμό με το ότι έχει υπάρξει μία σημαντική μορφή της αμερικάνικης μόδας για πάνω από 50 χρόνια, o Lauren έχει υπάρξει φιλάνθρωπος με αφοσίωση στο να βοηθάει καρκινοπαθείς να έχουν πρόσβαση σε υγειονομική περίθλαλψη. Το Ralph Lauren Corporation ίδρυσε το Nina Hyde Center for Breast Cancer Research στο Georgetown Lombardi Comprehensive Cancer Center, το The Ralph Lauren Center for Cancer Care στο Harlem της Νέας Υόρκης και το The Ralph Lauren Centre for Breast Cancer Research at the Royal Marsden Hospital στο Λονδίνο.

Ο Lauren μπαίνει στη λίστα με τους Αμερικάνους που έχουν λάβει την τιμή KBE, συμπεριλαμβανομένων των προέδρων Dwight D. Eisenhower, Ronald Reagan και George H.W. Bush, Angelina Jolie, Steven Spielberg, Bill και Melinda Gates και άλλων celebrities.

 

Δείτε ακόμη: H Angelina Jolie έκανε μία εμφάνιση σαν πραγματική δούκισσα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.