ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ιn Concert: Το show του οίκου Zimmermann μας μετέφερε νοερά σε μια stylish συναυλία


Μάρθα Κουμπάνη

23 Φεβρουαρίου 2021

Ιn Concert: Το show του οίκου Zimmermann μας μετέφερε νοερά σε μια stylish συναυλία

Οι τελευταία οι δώδεκα μήνες χαρακτηρίζονται από ένα έντονο συναίσθημα ανυπομονησίας και λαχτάρας. Το ίδιο και η συλλογή Ζimmerman για το φθινόπωρο του 2021 χαρακτηρίστηκε από την ίδια ανυπομονησία και λαχτάρα για χορό, για live μουσική.

Η συλλογή ήταν εμπνευσμένη από τα seventies. Φανταστείτε μονοχρωματικά κοστούμια που φέρνουν στο μυαλό την Βianca Jagger, φορέματα με prints pop Art και record players. Φανταστείτε ακόμα μεγάλους φιόγκους σε πουκάμισα και γιακάδες και sleek παντελόνια καμπάνα.

To πρώτο denim παντελόνι ever για τον οίκο, ήταν εκείνο που ξεχώρισε στη συλλογή, με το Ζ να είναι ραμμένο στην πίσω τσέπη σκουρόχρωμων παντελονιών με έντονο το στοιχείο του Topstitching. Όσο για τα φορέματα υπήρχε πληθώρα από μίνι με υπέροχα μικροσκοπικά βολάν delicate cut outs και άλλα στολισμένα με ροζ κρυστάλλους.

Το ψηφιακό show πραγματοποιήθηκε στη γενέτειρά του brand στο Σίδνεϊ και ήταν επίσης εμπνευσμένο από έναν εθνικό θησαυρό, το εμβληματικό 70s και 80s μουσικό show με τίτλο Countdown. Έτσι και το runway στήθηκε ώστε να θυμίζει συναυλιακό χώρο, ενώ πίσω από τα κορίτσια που περπάτησαν, προβάλλονταν iconic μουσικές στιγμές και ανγνωρίσιμοι ήχοι.

.

«Μεγαλώνοντας στα προάστια μεταξύ 6 και 7 μμ κάθε Κυριακή βράδυ ήταν μία συναρπαστική απόδραση για μένα. Εκεί η μουσική η μόδα και ένας ευρύτερος κόσμος συναντιόνταν έγραψε η creative director Nicky zimmermann. Μου άρεσε η ενέργεια και η δημιουργικότητα που συνόδευαν κάθε σόου, ήταν τόσο εθιστικό. Τα θέματα της συλλογής του προέρχονται τόσο από τη διάθεση που προκαλούσε όσο και από τις εποχές που χαρακτήρισε».

Δείτε τα looks που ξεχωρίσαμε:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.