ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Θα φορούσατε ποτέ πιτζάμες με υαλουρονικό οξύ; To brand PH5 δημιουργεί τις πρώτες στον κόσμο


Μάρθα Κουμπάνη

23 Οκτωβρίου 2021

Θα φορούσατε ποτέ πιτζάμες με υαλουρονικό οξύ; To brand PH5 δημιουργεί  τις πρώτες στον κόσμο
Θα φορούσατε ποτέ πιτζάμες με υαλουρονικό οξύ; To brand PH5 δημιουργεί τις πρώτες στον κόσμο

Εάν είστε beauty addicts, πιθανότατα είστε πολύ εξοικειωμένοι με όλα τα θαύματα του υαλουρονικού οξέος. Tο συστατικό συγκρατεί 1.000 φορές το βάρος του σε νερό – αφήνοντας το δέρμα σας να φαίνεται σφριγηλό, λαμπερό και νεανικό.

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν το αγαπημένο συστατικό υπήρχε και στα ρούχα σας και συγκεκριμένα στις πιτζάμες σας; Σίγουρα αυτό κρατούσε τον δέρμα στο σώμα σας σούπερ ενυδατωμένο. Λοιπόν, πώς στο καλό λειτουργεί το αγαπημένο συστατικό στα ρούχα; Το brand PH5 μόλις το έκανε.

Αλλά ας τα παρουμε από την αρχή.

Ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη το 2014, το PH5 είναι μια προηγμένη σύγχρονη μάρκα γυναικείων πλεκτών που ιδρύθηκε από τη Wei Lin, κόρη ενός μεγάλου κατασκευαστή πλεκτών ρούχων και σχεδιάστηκε από μια απόφοιτο του Parsons, βραβευμένη σχεδιάστρια, Zoe Champion. 

jenny.gr

Το όνοματο του PH5, βασίζεται στην αριθμητική κλίμακα pH, η οποία κυμαίνεται από 0 έως 14, με ουδέτερο το 7. Εάν οι 7 αντιπροσώπευαν οι ανδρόγυνες ετικέτες unisex και το 1 αντιπροσώπευε τις ακραία θηλυκές ή σέξι επωνυμίες, η PH5 θα ήταν μια μάρκα που κλίνει περισσότερο προς την πιο edgy πλευρά, διατηρώντας παράλληλα μια νότα θηλυκότητας.

jenny.gr

Τα καινοτόμα, λειτουργικά και εξαιρετικά κομψά πλεκτά βρίσκονται στην καρδιά του PH5.Έτσι Όταν αναζητούσαν την επόμενη καινοτομία τους, οι PH5 έστρεψαν το βλέμμα τους στην περιποίηση της επιδερμίδας. Φέρνοντας υαλουρονικό οξύ στα ρούχα. Στην πραγματικότητα,το PH 5 είναι το βέλτιστο PH του δέρματός μας, αυτό το επίπεδο pH θα εξασφαλίσει τη σωστή ανανέωση των κυττάρων, την ενυδάτωση και τον προστατευτικό φραγμό. Ήταν στο DNA λοιπόν στο DNA τους ως brand.
Οι πιτζάμες είναι από δοκιμασμένο στο εργαστήριο και χρησιμοποιώντας πρόσφατα προηγμένη τεχνολογία hydraKNIT, μαλακό πορώδες νήμα βισκόζης EcoVero επαληθευμένο με FSC και είναι εμποτισμένο με μόρια υαλουρονικού οξέος που προσφέρει ασύλληπτη άνεση αλλά προσφέρει στο σώμα σας τις ίδιες ιδιότητες ομορφιάς με τις μάσκες προσώπου και τα προϊόντα περιποίησης δέρματος.

jenny.gr


Χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία, μικροκάψουλες υαλουρονικού οξέος προσκολλώνται στους πόρους του νήματος για να μεταφερθούν στο δέρμα. Η αποτελεσματική περιεκτικότητα του υφάσματος σε υαλουρονικό οξύ ισοδυναμεί με 3500 μάσκες μετά από 8 ώρες χρήσης. Mάλιστα το ύφασμα έχει δοκιμαστεί εργαστηριακά με το υαλουρονικό οξύ να διατηρείται ακόμα και μετά από 40 πλύσεις των ρούχων.

jenny.gr

Κατασκευασμένες από πιστοποιημένη βισκόζη Ecovero, οι ίνες προέρχονται από βιώσιμο ξύλο και πολτό, προέρχονται από πιστοποιημένες και ελεγχόμενες πηγές και παράγουν έως και 50% χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και επιπτώσεις στο νερό σε σύγκριση με τη γενική βισκόζη. Το Ecovero Viscose είναι απαλό, αναπνεύσιμο και απορροφητικό, ιδανικό για τα ρούχα που φοράμε στον ύπνο.

Κι αν νομίζετε ότιένα τέτοιο προιόν δεν μπορεί να είναι κομψό και χαριτωμένο όπως οι συνηθισμένες μας πιτζάμες, μάθετε ότι είναι ακόμα πιο stylish. H συλλογή περιλαμβάνει τα πιο κομψά χρώματα και fun συνδυασμούς, σε παντελόνια και σορτσάκια, μακρυμάνικα tops και polo μπλουζάκια, καθώς και κάλτσες και μάσκες ύπνου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.