ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Tο Ganni συναντά το Juicy Couture στην πιο iconic συνεργασία - Το Υ2Κ revival συνεχίζεται


Μάρθα Κουμπάνη

29 Μαρτίου 2022

Tο Ganni συναντά το Juicy Couture στην πιο iconic συνεργασία - Το Υ2Κ revival συνεχίζεται
Τι παίρνεις όταν συνδυάζεις την δανέζικη αισθητική με cult βελούδινες φόρμες με στρας;

Τα τελευταία χρόνια στην σκηνή της μόδας, βλέπουμε να συμβαίνουν οι πιο αναπάντεχες συνεργασίες, με επίκεντρο το nostalgia trend, με ορισμένες από αυτές μάλιστα να είναι και πολύ επιτυχημένες (όπως το The North Face x Gucci), και αυτή ήρθε σαν πραγματική έκπληξη. Η συνεργασία του Scandi-cool brand από την Κοπεγχάγη, Ganni, με το iconic Υ2Κ label από το LA , Juicy Couture ήρθε για να πείσει και τους πιο δύσπιστους ότι η αναβίωση των 00s είναι απολύτως αληθινή.

Τι παίρνεις όμως όταν συνδυάζεις την δανέζικη αισθητική με cult βελούδινες φόρμες με στρας; Μια συλλογή που αποτελείται από 13 κομμάτια τα οποία αναμενεται να λατρέψουν τόσο τα Hollywood It-girls όσο και στα Ganni Girls. Και όχι δεν περιλαμβάνει μόνο αθλητικές φόρμες, αλλά και caps, tees, leggings και halter-necks. Με τα λόγια της ίδιας της Paris Hilton «Αυτό είναι καυτό».

Jenny.Gr

Η νέα αθλητική φόρμα έρχεται σε αποχρώσεις μωβ, μαύρο και καφέ, είναι διακοσμημένη με τα λογότυπα Juicy και Ganni, φτιαγμένα φυσικά από κρύσταλλα, ενώ είναι και η πιο βιώσιμη μέχρι σήμερα. Για την δημιουργία της χρησιμοποιήθηκε ένα μείγμα πιστοποιημένου οργανικού και ανακυκλωμένου βαμβακιού και ανακυκλωμένου πολυεστέρα.

«Η βελούδινη φόρμα Juicy Couture είναι ένα τόσο ισχυρό σύμβολο της αισθητικής 00s και βασίζεται σε μια τόσο ισχυρή πολιτιστική αναφορά», δηλώνει η Ditte Reffstrup, καλλιτεχνική διευθύντρια του Ganni. «Το να μπορείς να ξαναδουλέψεις ένα τόσο κλασικό Y2K item ήταν πολύ διασκεδαστικό! Ακομα το να μπορείς να το επαναφέρεις σε μια πιο βιώσιμη και ηθική εκδοχή είναι ένα ονειρεμένο σενάριο».

Jenny.Gr

Σηματοδοτεί επίσης μία δυνατή προσθήκή στη σειρά συνεργασιών του Ganni μετά την Levi’s, Vestiaire Collective και Ahluwalia.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου και να γίνει viral.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.