Enrique Melendez: Ο στιλίστας πίσω από τα ακαταμάχητα looks της Jenna Ortega

Instagram/mrenriquemelendez

Τι λέει ο στιλίστας της Jenna Ortega στη Vogue για το στιλ της ηθοποιού

Είναι γεγονός: Είναι η στιγμή της Jenna Ortega. Αφού καθήλωσε τους fans με την ερμηνεία της ως Wednesday Addams στη σειρά του Netflix Wednesday, η ηθοποιός έχει εκτοξευθεί ως το νέο Hollywood It-girl. Την ίδια στιγμή η Jenna μας δίνει συνεχώς καινούρια looks στο κόκκινο χαλί. Η κινητήριος δύναμη πίσω από τις fashion επιλογές της είναι ο στιλίστας πολλών ηθοποιών, Enrique Melendez.

«Δουλεύουμε μαζί από το 2014, από όταν ήταν 14 ετών και είναι μεγάλη χαρά να την βλέπω στο στοιχείο της τώρα» λέει ο Melendez στη Vogue. «Αρχικά σκεφτόμουν ‘Πώς να ντύσω κάποιον τόσο νέο;’ Αλλά μόλις γνωριστήκαμε, άρχισα να κατανοώ το μυαλό της και τα brands που της ταιριάζουν και απλά άνθισε σε αυτό που είναι σήμερα:μια αληθινή συνεργασία. Και όσο μεγαλώνει, δεν κάνει πίσω σε αυτό που πραγματικά θέλει και αυτό το λατρεύω».

Έχοντας μεγαλώσει στην Καλιφόρνια την δεκαετία του ‘90, ο Melendez ανέπτυξε μια έλξη για τις τάσεις που αναδείχθηκαν την εποχή των μουσικών video clips του MTV, ειδικά των looks της Aaliyah, του P Diddy και του Notorious B.I.G. «Ήταν η εισαγωγή μου στην ανάπτυξη του προσωπικού μου στιλ» εξηγεί. Ο Melendez ξεκίνησε ως βοηθός στιλίστα με ειδικότητα στους μουσικούς, πριν αρχίσει να δουλεύει μόνος του με τον Bruno Mars, τον Jason Derulo και τον Will.I.Am. 

«Ταξίδευα συνέχεια με τους μουσικούς και ήρθε μια στιγμή που είχα ανάγκη μια αλλαγή ρυθμού, διότι αυτή η εργασία δεν ήταν πλέον δημιουργική για εμένα» λέει ο Melendez για την απόφασή του να αλλάξη φόκους. «Οπότε μετά από ένα διάλειμμα ξεκίνησα να δουλεύω με ηθοποιούς και η Jenna ήταν ο πρώτος μου πελάτης». Σήμερα ο Melendez και η Ortega έχουν δημιουργήσει μια νέα, κομψή εικόνα για την ηθοποιό. «Παλαιότερα με άφηνε να την ντύνω κομψά, αλλά κορίτσιστικα, πλέον όμως έχει μπει σε μια νέα, σύγχρονη και πιο glamorous εποχή».

Από το εντυπωσιακό maxi, πλισέ φόρεμα Gucci που φόρεσε στις Χρυσές Σφαίρες, μέχρι το μαύρο Saint Laurent με την κουκούλα, η σικάτη νέα εικόνα της Ortega, έχει την αμέριστη προσοχή μας. Το αγαπημένο look του Melendez ήταν το φόρεμα που φόρεσε στα Critics’ Choice Awards πέρυσι, το οποίο ήταν το πρώτο τους βήμα στην νέα της εικόνα. Και επιβεβαιώνει ότι μέχρι και σήμερα αυτό το outfit είναι το αγαπημένο και των δύο.

Πηγή Vogue

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.