ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η adidas παρουσιάζει το νέο της label, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της Jenna Ortega ως ambassador


JTeam

2 Φεβρουαρίου 2023

Η adidas παρουσιάζει το νέο της label, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της Jenna Ortega ως ambassador
Adidas Sportswear
That escalated quickly, που θα έλεγαν και οι φίλοι μας οι αγγλόφωνες

Το λες και γρήγορο! Μόλις μια μέρα μετά την γνωστοποίηση ότι η Jenna Ortega θα είναι το πρόσωπο του «σύντομα θα μάθετε» νέου label, η adidas παρουσίασε το νέο label. Και είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι είναι περισσότερο athleisure παρά «καθαρό» sportswear.

Ονομάζεται adidas Sportswear (;) και σιγοντάρει τα άλλα δύο label του brand το Performance και το Originals.

Η νέα σειρά «στοχεύει στην ανάδειξη και αναβάθμιση του καθημερινού look μέσα από μια σειρά φρέσκων ρούχων, τα οποία χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία για να φέρουν την ίδια άνεση και αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητα, καθώς οι performance συλλογές τους απευθύνονταν σε αθλητές εδώ και δεκαετίες»

Η Ortega, κάνοντας το ντεμπούτο της για τον αθλητικό κολλοσό, πρωταγωνιστεί στην ss ‘23 συλλογή με την εταιρεία να την αποκαλεί «πρότυπο της νέας γενιάς».

Η adidas είπε ότι «είναι μια απόλυτη προσωποποίηση και πρωταθλήτρια της ατομικότητας και της ικανότητας να προσαρμόζεσαι, ταιριάζοντας άψογα με το τι σχεδιάστηκε να ενσαρκώνει η adidas Sportswear και συμβολίζει εύστοχα πώς η επόμενη γενιά παρουσιάζεται στον κόσμο».

Η σειρά είναι διαθέσιμη στο κοινό με early access από το app την Πέμπτη και έπειτα από τις 9 Φεβρουαρίου. Τι περιλαμβάνει το νέο label;

«Στην ουσία είναι sporty, με τη συλλογή να προσφέρει συγκεκριμένες τεχνολογίες μέσα από απλά κοψίματα, χρωματικούς συνδυασμούς και λεπτομέρειες, με την άνεση να κάνει αισθητή την παρουσία της σε κάθε ίνα. Φτιαγμένη για να βοηθάει την επόμενη γενιά κάθε στιγμή, καθώς καταπιάνονται με το sport της ζωής, κάθε κομμάτι μπορεί να μεταμορφωθεί για να δημιουργήσει ένα μοναδικό look ή να μείνει απλό, αλλά εντυπωσιακό, αν φορεθεί όπως είναι».

Η adidas πρόσθεσε ότι το παπούτσι Avryn και το κοστούμι Tiro κατακτούν το προσκήνιο σαν «η πιο τέλεια και σωστή αισθητική και στολή για να αράξεις με φίλους, να πας για προπόνηση ή να εξερευνήσεις την πόλη το Σαββατοκύριακο».

Η Tiro Suit συλλογή ανασκευάζει την κλασική γραμμή της φόρμας της εταιρείας με την βαθιά κληρονομιά στο ποδόσφαιρο. «Μεταφράζει» το αίσθημα του αθλητισμού ειδικά στο νέο label. Μπροστάρης της συλλογής το ολόμαυρο co-ord Tiro Suit Up Advanced παραμένει sporty στην ουσία του, αλλά αποκτά μια νέα ταυτότητα, καθώς το κλασικό set των 3 γραμμών φέρνει την λειτουργικότητα στο προσκήνιο, παραμένοντας ένα μινιμαλιστικό look.

Η adidas πρόσθεσε για το concept: «Με τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια ποικιλία φρέσκων looks, η Jenna Ortega το κάνει διαφορετικό με το να το συνδυάζει με ένα πουκάμισο και μια γραβάτα για τις on-set στιγμές της, αλλά μετά το αλλάζει με ένα χρυσό παγετένιο crop για μια βραδινή βόλτα με φίλους»

Το Avryn δημιουργήθηκε εν μέρει από ανακυκλωμένα υλικά και επίσης έχει τεχνολογία Boost and Bounce «με έναν νέο τρόπο να παρέχει άνεση μέσα και έξω». Το πρώτο drop περιλαμβάνει δύο χρώματα, ένα δίχρωμο μαύρο-γκρι με minimal κόκκινες λεπτομέρειες, καθώς και μια γκρι εκδοχή με το κλασικό μαύρο set των 3 γραμμών ολοκληρωμένο με μωβ τελειώματα και origami λεπτομέρειες και μια εντυπωσιακή ταμπελίτσα στο τακούνι.

Η συλλογή περιλαμβάνει και ένα φόρεμα με τιράντες σαν μεταξωτό, το οποίο παίρνει όλα τα στοιχεία από ένα wrap φόρεμα με μαλακές και άνετες μανσέτες. Μπορεί να φορεθεί σαν ελαφρύ jacket ή να γίνει ένα κομμάτι του layering. Επίσης το sport-style Coach Jacket, το οποίο είναι μονόχρωμο, oversized και λαμπερό!

Η Jasmin Bynoe, η νέα Senior Designer του label είπε: «Η adidas Sportswear μπλέκει με επαγγελματικό τρόπο τις sport γραμμές με φρέσκιες λεπτομέρειες, φέρνοντας μαζί τις τελευταίες τεχνολογίες performance της adidas και άνετα looks, ώστε να αναβαθμίσουν το καθημερινό στυλ των καταναλωτών. Προσφέροντας μια σειρά από κομμάτια, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν λευκός καμβάς για τον κάθε έναν, ώστε να τα συνδυάσει και να τα σετάρει όπως επιθυμεί, δίνουμε μεγάλη προσοχή στο να έχουμε συγκεκριμένα κοψίματα, χρώματα και λεπτομέρειες, με σκοπό η συλλογή να απευθύνεται σε όλα τα στιλ».

Ενώ η Ortega είναι η star του show, θα δούμε και άλλους να έρχονται για να γιορτάσουν την συλλογή, που έχει σαν πρότυπο την άνεση και την δύναμη της αυτοέκφρασης, όπως ο Son Heung-min, ο Trae Young, η Mary Fowler και η Carolina Voltan.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.