ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Jenna Ortega έγινε ambassador της adidas, αλλά όχι μόνο - Ένα νέο label έρχεται


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Φεβρουαρίου 2023

Η Jenna Ortega έγινε ambassador της adidas, αλλά όχι μόνο - Ένα νέο label έρχεται
Instagram/jennaortega
Η αξία της ηθοποιού Jenna Ortega ως brand ambassador έχει ειλικρινά εκτοξευθεί!

Η Jenna Ortega είναι η τελευταία προσθήκη στην ομάδα των brand ambassador της adidas, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα είναι «το πρόσωπο ενός label που σύντομα θα αποκαλυφθεί, το πρώτο τους εδώ και 50 χρόνια».

«Ερχόμαστε μαζί με την κοινή δέσμευση να κινηθούμε στην καρδιά του πολιτισμού με στιλ, πάθος και σκοπό, η Jenna Ortega είναι η τέλεια ενσάρκωση του πώς η νέα γενιά κάνει την εμφάνισή της στον κόσμο και για ποιους έχει σχεδιαστεί αυτό το νέο label», ανέφερε η Adidas.

Όπως συμβαίνει πάντα στον μοντέρνο κόσμο που κυριαρχούν οι celebrities, η adidas επικεντρώθηκε στα χαρακτηριστικά της Ortega που δεν έχουν σχέση με τη φήμη και την ομορφιά της.

Jenny.Gr
Jenna Ortgea - Adidas

«Είδωλο της μικρής οθόνης, φανατικός οπαδός του ποδοσφαίρου και yogi, που αξιοποιεί τη δύναμή της για να εκφράσει αυτό που πραγματικά πιστεύει και υποστηρίζει, η προοδευτική προσωπικότητα της Jenna Ortega και το αμείλικτο κυνήγι της δημιουργικότητας, την κάνουν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πρωτοπόρους της γενιάς της και η ιδανική συνεργάτης για να μπει στην οικογένεια ως το πρόσωπο του νέου label» λέει η adidas.

Η Ortega προσέθεσε με τη σειρά της ότι είναι fan του brand για χρόνια.

Ο Brian Grevy, μέλος του συμβουλίου της adidas, ανέφερε «Ψάχνουμε συνεχώς τρόπους για να μετακινήσουμε τα όρια μεταξύ αθλητισμού και πολιτισμού, για αυτό και είναι τόσο ενδιαφέρον που η Jenna Ortega συνεργάστηκε μαζί μας στο νέο αυτό label. Μια προοδευτική και παθιασμένη πρωτοπόρος της νέας γενιάς, που έχει θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Ο φρέσκος και δημιουργικός τρόπος σκέψης της είναι αυτό, που εμείς σαν brand, θέλαμε να επενδύσουμε και συνεχίζει να μας εμπνέει. Ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε την νέα μας συνεργασία πολύ σύντομα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.