JW Anderson fw 2023: Οι παλαιότερες συλλογές, τα πέη και ο Michael Clark

splashnews.com

Μπορεί ο ντόρος να έγινε για φαλλούς, αλλά η συλλογή είχε πολύ περισσότερα να δείξει

Κυριακή πρωί και ο Anderson έχει τόσο θάρρος -και την τρολ διάθεση- που χρειάζεται για να καλωσορίσει την Naomi Campbell και την Anna Wintour σε έναν χώρο που δεσπόζει ένα πελώριο πέος.

Λογικά βέβαια θα το είχαν ξαναδεί από τις προσκλήσεις και στους τοίχους όταν έφτασαν στο fw 2023 show του, αλλά φαντάζομαι όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο. Η τεράστια αφίσα με το πέος στο Roundhouse ήταν επίσης μέρος του installation, που υπογραμμίζει την συνεργασία του Jonathan Anderson με τον Michael Clark, το θρυλικό Σκωτσέζο χορογράφο και χορευτή, του οποίου οι παραστάσεις θόλωναν τα όρια μεταξύ μπαλέτου, gay νυχτερινής ζωής και fashion performance στις αρχές της δεκαετίας του ‘80.

Ο Anderson με την fw 2023 συλλογή του ξαναφέρνει στο προσκήνιο κομμάτια του από παλαιότερες συλλογές, όπως το kangaroo-pocketed bustiers, που το 2013 είχε ξεκινήσει τον διάλογο για το gender fluidity. Επίσης, ο σχεδιαστής απέτισε φόρο τιμής σε παλιά looks του Clark, που είχε φορέσει στη σκηνή, όπως ολόσωμες φόρμες και πλεκτά.

Μια fun συλλογή, με καθημερινά ρούχα που σίγουρα κάνουν αίσθηση και έχουν κάτι να πουν. Το πνεύμα, η παιχνιδιάρικη διάθεση και προσωπικότητα του Anderson βγήκαν στην πασαρέλα και μας άρεσαν πολύ.

Δείτε τα αγαπημένα μας looks από την συλλογή του JW Anderson στην παρακάτω gallery.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.