UPDATE #NOW

Η Naomi Campbell σε σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη της στο Abu Dhabi


JTeam

31 Ιανουαρίου 2023

Η Naomi Campbell σε σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη της στο Abu Dhabi
@naomi
Μαμά και κόρη πόζαραν με φόντο το Μεγάλο Τζαμί του Σεΐχη Ζαγέντ

Με μαντήλα και μακριά, φαρδιά ρούχα εμφανίστηκε η Naomi Campbell παρέα με την κόρη της, καθώς ταξιδεύουν στο Abu Dhabi. Το θρυλικό μοντέλο, δημοσίευσε στο instagram λογαριασμό της, μια σειρά από εικόνες και βίντεο, που φανερώνουν τη τρυφερή και μητρική πλευρά της.

Jenny.Gr
@naomi

Η κόρη της Campbell ήρθε στον κόσμο, τον Μάιο του 2021, και έκτοτε πολύ σπάνια δημοσιεύει εικόνες μαζί της στα social media, προσπαθώντας να διαφυλάξει την ιδιωτικότητα του παιδιού της. Η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για την γέννηση της κόρη της, αλλά και για το γεγονός πως την απέκτησε στα 50 της, θέλοντας να ενθαρρύνει μεγαλύτερες φίλες και φίλους να μη «διστάσουν» να κάνουν παιδιά, αν πραγματικά το θελήσουν.

Τον Μάρτιο του 2022, είχε εμφανιστεί στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue μαζί με την τότε 9 μηνών κόρη της, αποκαλύπτοντας στο περιοδικό την επιθυμία χρόνων να αποκτήσει παιδί.

«Πάντα ήξερα πως κάποια μέρα θα γινόμουν μητέρα, όμως είναι η μεγαλύτερη χαρά που μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω αυτό» είχε πει μεταξύ άλλων.