UPDATE

Και η Anna Wintour διακόπτει κάθε συνεργασία με τον Kanye West στο μέλλον


Τόνια Τζάφερη

25 Οκτωβρίου 2022

Και η Anna Wintour διακόπτει κάθε συνεργασία με τον Kanye West στο μέλλον
Μετά τον οίκο Balenciaga και η Anna Wintour αλλά και η Vogue, διακόπτουν κάθε μελλοντική συνεργασία με τον Kanye, ύστερα από την αμετανόητη στάση του και τα συνεχή ρατσιστικά σχόλια για τους Εβραίους

Το 2009 ήταν η πρώτη φορά που ο Kanye West, εμφανίστηκε στο ετήσιο Met Gala καλεσμένος από την Anna Wintour. Έκτοτε ξεκίνησε μια στενή επαγγελματική συνεργασία, όπου περιείχε εξώφυλλα στην Vogue, διοργάνωση φαντασμαγορικών πάρτι και επιδείξεις μόδας. Από εκείνο το εξώφυλλο του 2014, όπου Kanye West και Kim Kardashian ποζάρουν αγκαλιασμένοι στην Vogue, έχουν αλλάξει όμως πολλά.

Jenny.Gr

Το drama με τον Kanye, δεν έχει σταματημό και η μια εταιρεία, διακόπτει κάθε σχέση μαζί του, μετά την άλλη. Πρώτα η Balenciaga, στην συνέχεια η Vogue και η Wintour, διακόπτουν κάθε σχέση με τον 45χρονο ράπερ, ο οποίος συνεχίζει να διαδίδει ρατσισμό και αντισημιτικά σχόλια, δηλώνοντας αμετανόητος.

Εκπρόσωπος της Vogue, την Παρασκευή ανακοίνωσε πως η 72χρονη αρχισυντάκτρια, παρά την μακρά τους σχέση και συνεργασία, θέλησε να δώσει δεύτερες ευκαιρίες, ωστόσο η αμετανόητη στάση του Ye' δεν άφησε περιθώρια, από το να διακόψει κάθε σχέση μαζί του, τόσο η ίδια, όσο και η Vogue.

Jenny.Gr

Μόλις τον περασμένο μήνα η Wintour, παρά τις δημόσιες απειλές του ράπερ κατά της Kim και των παιδιών τους, φόρεσε ένα μοντέλο της νέας σειράς γυαλιών ηλίου του West προκειμένου να τα προωθήσει, ποζάροντας μαζί του σε event. Kαι παρά τα ρατσιστικά σχόλια του West σε συντάκτρια της Vogue, η Anna προσπάθησε και πάλι να κατευνάσει τα πνεύματα, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Jenny.Gr

Όσο οι απειλές κατά των Εβραιών από τον Kanye συνεχίζονται μαζί με την παράλογη συμπεριφορά του η οποία διαδίδει μίσος, τόσο θα καταστρέφει την καριέρα του και τις συνεργασίες που είχε καταφέρει να πετύχει. Κάπου ήδη έχουμε αρχίσει να κουραζόμαστε μαζί του.