UPDATE #NOW

Η Lizzo απάντησε στον Kanye West για το χοντροφοβικό του σχόλιο, ακριβώς όπως του άξιζε


Κλέλια Φατούρου

10 Οκτωβρίου 2022

Η Lizzo απάντησε στον Kanye West για το χοντροφοβικό του σχόλιο, ακριβώς όπως του άξιζε
Instagram/Lizzo
«Όλοι στην Αμερική βάζουν το γ@μημένο όνομά μου στο γ@ημένο στόμα τους»

Ο Kanye West έχει άποψη για όλα. Αυτό το ξέρουμε ήδη. Ο Kanye West αντιμετωπίζει κάποια θέματα ψυχικής υγείας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τοποθετηθεί με ακραίο τρόπο για την πρώην σύζυγό του, την πρώην σχέση της και τα παιδιά του. Και αυτό το ξέρουμε.

Τώρα αποφάσισε να δώσει μία συνέντευξη στο Fox News και τον Tucker Carlson, και μεταξύ άλλων, να σχολιάσει το βάρος της Lizzo. Αφού κατηγόρησε τα Μέσα που προωθούν το μη υγιές βάρος της, τόνισε ότι όποιος θεωρεί γοητευτικό ένα τέτοιο σώμα, είναι κλινικά άρρωστος. Και μετά κάτι ακαταλαβίστικο για το ότι όλο αυτό είναι μία προσπάθεια γενοκτονίας της μαύρης κοινότητας.

Το ειρωνικότερο όλων είναι ότι πρώτα την αποκάλεσε φίλη του και ότι την ξέρει επειδή κάνει personal training με μία άλλη φίλη του. Και η Lizzo δεν το άφησε ασχολίαστο. Πάνω στη σκηνή του Τορόντο, όπου κάνει το The Special Tour, απευθύνθηκε στον West, χωρίς να αναφέρει το όνομά του.

«Νιώθω ότι όλοι στην Αμερική βάζουν το γ@μημένο όνομά μου στο γ@ημένο στόμα τους, χωρίς κανένα γ@μημένο λόγο και εγώ κοιτάζω τη χοντρή Μαύρη όμορφη δουλειά μου»

Μία πρόταση που τα είπε όλα και έφερε τρελά χειροκροτήματα στον συναυλιακό χώρο.

Στη συνέχεια, ρώτησε το κοινό για το αν μπορεί να μείνει για πάντα στο Τορόντο και αν υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται να την παντρευτεί, προκειμένου να πάρει πράσινη κάρτα. Έλα κι από εδώ καμιά βόλτα Lizzo μας.

Η μουσικός έκανε ήδη ένα σπουδαίο statement όταν ανέβηκε στη σκηνή των Emmy για να παραλάβει το βραβείο της και να μιλήσει για το πόσο απαραίτητο είναι να υπάρχουν γυναίκες σαν εκείνη. «Ήθελα να βλέπω πανέμορφες, μαύρες, χοντρές γυναίκες στην τηλεόραση, αλλά ήξερα ότι για να συμβεί, θα έπρεπε να γίνω εγώ αυτή η γυναίκα». Και αυτό απαντά ούτως ή άλλως στον κάθε Kanye West.