ΣΤΙΛ

Η Lizzo βγάζει shapewear για όλες μας: «Δεν είναι μεγάλο, ούτε μικρό. Είναι απλά το νούμερό σου»


Στεφανία Παπαδημητρίου

31 Μαρτίου 2022

Η Lizzo βγάζει shapewear για όλες μας: «Δεν είναι μεγάλο, ούτε μικρό. Είναι απλά το νούμερό σου»
«Ένιωθα πως μου έλεγαν διαρκώς στην τηλεόραση και τα περιοδικά ότι το σώμα μου δεν ήταν αρκετά καλό. Και, για να θεωρηθώ “αποδεκτή” έπρεπε να υποστώ ένα είδος πόνου για να ταιριάξω στο πρότυπο ομορφιάς», είπε

«Σήκω και δούλεψε», είπε σε όλες μας η Kim Kardashian (το πήρε πίσω μετά τον χαμό που προκάλεσε, ωστόσο) και η Lizzo το έκανε πράξη. Όχι απλώς δούλεψε, αλλά ίδρυσε την πρώτη της εταιρεία. Με όνομα YITTY, παράγει shapewear σε όλα τα μεγέθη και είναι iconic, ακριβώς όπως η ίδια.

«Είχα βαρεθεί να βλέπω αυτά τα λυπηρά, πιεστικά shapewear που κανείς δεν ήθελε να φορέσει», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου. «Είχα μία επιφοίτηση, κάπως σαν “ποιος μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό, άραγε;”, οπότε αποφάσισα να αναλάβω την πρόκληση και να κάνω τις γυναίκες να νιώσουν καλά για τον εαυτό τους, ξανά».

Μέχρι στιγμής έχει δημιουργήσει τρεις συλλογές: την πιο καθημερινή NEARLY NAKED, την τολμηρή MESH ME, και τη loungewear MAJOR LABEL, σε συνεργασία με τη Fabletics.

«Ένιωθα πως μου έλεγαν διαρκώς στην τηλεόραση και τα περιοδικά ότι το σώμα μου δεν ήταν αρκετά καλό. Και, για να θεωρηθώ “αποδεκτή” έπρεπε να υποστώ ένα είδος πόνου για να ταιριάξω στο πρότυπο ομορφιάς. Εξαιτίας όλου αυτού, φορούσα shapewear για καιρό – μάλλον από την πέμπτη ή την έκτη Δημοτικού», εξήγησε.

Το όνομα YITTY είναι εμπνευσμένο από το ψευδώνυμο που είχε η Lizzo ως παιδί και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα brands για έναν σημαντικό λόγο: Θα κυκλοφορήσει σε όλα τα μεγέθη από XS έως 6XL.

«Αντί να σκεφτόμαστε το μέγεθος με γραμμικό τρόπο, το αντιμετωπίζουμε ως ένα φάσμα που τους χωρά όλους. Το νούμερο που φοράει καθένας μας, είναι απλώς ένα νούμερο. Ούτε μεγάλο, ούτε μικρό. Ούτε υψηλό, ούτε χαμηλό. Είναι απλώς το νούμερό σου».

Θα μπορούμε να βρούμε τα εσώρουχα online από τις 12 Απριλίου. Μετράμε αντίστροφα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS