CELEBRITIES

«Σήκω και δούλεψε»: Η Kim Kardashian ζητά συγγνώμη για τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις


JTeam

29 Μαρτίου 2022

«Σήκω και δούλεψε»: Η Kim Kardashian ζητά συγγνώμη για τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις
Instagram @kimkardashian
«Ε λοιπόν, η δήλωση αυτή βγήκε χωρίς τις ερωτήσεις και το γενικότερο πλαίσιο», εξήγησε

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε με τις συμβουλές στις νεαρές επιχειρηματίες, η Kim Kardashian τα παίρνει όλα πίσω και ζητά συγγνώμη.

Νωρίτερα τον Μάρτιο, έχοντας μπει σε ρόλο business coach την ώρα της συνέντευξης στο Variety, αποφάσισε να τα φώτα της και μοιράστηκε μια συμβουλή για σίγουρη επιτυχία: «Σήκω και δούλεψε». Φυσικά και δέχθηκε σκληρή κριτική στα social media, ενώ η φράση της έγινε και ανέκδοτο στα φετινά Oscars – προς τη Judi Dench, συγκεκριμένα. «Έχουμε ένα inspirational quote για εσάς», της είπαν οι παρουσιάστριες της βραδιάς, Regina Hall και Wanda Sykes. «Επειδή δεν κερδίσατε απόψε. Αυτά είναι λόγια της Kim Kardashian: “Δουλέψτε πιο σκληρά”, αυτό θέλουμε να κάνετε».

Τώρα, η Kim τοποθετείται ξανά και μιλά για το άτοπο σχόλιό της σε special επεισόδιο της εκπομπής Good Morning America, το οποίο θα προβληθεί στις 6 Απριλίου.

«Ε λοιπόν, η δήλωση αυτή βγήκε χωρίς τις ερωτήσεις και τη συζήτηση γύρω της», είπε στη δημοσιογράφο Robin Roberts. «Το απόσπασμα κυκλοφόρησε σκέτο, χωρίς την ερώτηση που προηγήθηκε, η οποία ξεκίνησε “μετά από 20 χρόνια που είσαι στον χώρο, έγινες διάσημη για το ότι ήσουν διάσημη”. Και άλλαξαν ο τόνος και η συμπεριφορά μου, λόγω της προηγούμενης ερώτησης, η οποία οδήγησε στο τι θα συμβούλευα τις γυναίκες».

Έπειτα, εξήγησε ποια είναι η πραγματική της συμβουλή.

«Η συμβουλή που θα έδινα, είναι πως το να έχεις παρουσία στα social media και να είσαι σε ριάλιτι, δεν σημαίνει πως θα πετύχεις αμέσως. Και πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά για να τα καταφέρεις, ακόμη κι αν φαίνεται εύκολο και μοιάζει λες και μπορείς να χτίσεις μία πραγματικά πετυχημένη επιχείρηση μόνο από τα social. Και μπορείς να το κάνεις, με πολλή δουλειά».

Η Kim Kardashian πρόσθεσε πως δεν είχε καμία πρόθεση να υποβιβάσει τις γυναίκες, δεν ήθελε να δείξει ότι δεν σέβεται το πόσο εργάζεται κάθε μία, ούτε να το αμφισβητήσει.

«Ξέρω πως εργάζονται σκληρά. Η δήλωση βγήκε χωρίς το γενικότερο πλαίσιο. Αλλά λυπάμαι πραγματικά που την λάβατε με αυτόν τον τρόπο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.