ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Πώς θα φτιάξετε το απόλυτο καλοκαιρινό cocktail Hautes Grecians by Zagori


24 Ιουλίου 2019

60980291_116990319544460_4149702465042930846_n1.jpg

Η 5η Ιουνίου ήταν πολύ ξεχωριστή βραδιά για όσους βρέθηκαν στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. Ο πιο upper θεσμός της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής ζωντάνεψε για τρίτη φορά, ενώνοντας εντυπωσιακές δημιουργίες και λαμπερές παρουσίες με το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα. Είναι δύσκολο να αποδοθεί η μαγεία μιας βραδιάς τόσο όμορφης και γεμάτης, όμως υπήρξε ένα στοιχείο της που κατάφερε να ενσωματώσει τις λεπτομέρειες και την αύρα της μέσα σε μία γεύση: τα cocktails που δοκίμασαν οι καλεσμένοι κατά την έλευσή τους στον χώρο.

Το φετινό Hautes Grecians by Zagori ήταν μία ωδή στο υγρό στοιχείο, και το θέμα του ήταν το "The Shape of Water". Επομένως, τίποτα δε θα συμπλήρωνε καλύτερα το θέμα από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι, και τα μοναδικά cocktails και mocktails με βάση τα νέα προϊόντα Ζαγόρι Sparkling Water με άρωμα λεμόνι και Zαγόρι Sparkling Water με άρωμα πράσινο μήλο, τα οποία είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε.

Το αγαπημένο μας ήταν με διαφορά το cocktail "Hautes Grecians by Zagori", το οποίο μας ξάφνιασε ευχάριστα, συνδυάζοντας τη φρεσκάδα του Ζαγόρι Sparkling Water με την υψηλή αισθητική του fashion show. Ευτυχώς, δε χρειάζετε να έχετε μια εξειδικευμένη ομάδα από bartenders για να το απολαύσετε. Χρειάζεστε μόνο τη συνταγή του, και την καλοκαιρινή σας διάθεση για το πιο δροσερό και fashionable cocktail.

Cocktail "Hautes Grecians by Zagori"

Υλικά

  • 50 ml Pink Gin
  • 20 ml φρέσκος χυμός λάιμ
  • 20 ml σιρόπι ζάχαρης
  • Zagori Sparkling πράσινο μήλο
  • Φρέσκα μούρα & φέτες πράσινου μήλου για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

Ρίχνετε το gin, τον χυμό λάιμ και το σιρόπι σε ένα shaker, και χτυπάτε. Περνάτε το μείγμα από ένα σουρωτήρι και το βάζετε σε χαμηλό ποτήρι με φρέσκο πάγο. Γεμίζετε το υπόλοιπο ποτήρι με Zagori Sparkling πράσινο μήλο και γαρνίρετε με φρέσκα μούρα & φέτες πράσινου μήλου.

Kαλή απόλαυση!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.