ΣΤΙΛ RUNWAYS

5+1 facts για το συγκλονιστικό show του Tom Ford στη Νέα Υόρκη


MMEINTANI

8 Σεπτεμβρίου 2016

PicMonkey-Collage-13.jpg

Η πρώτη μέρα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης ξεκίνησε ιδιαίτερα εντυπωσιακά, θα λέγαμε, με το show του αγαπημένου μας Tom Ford να αποτελεί το highlight της ημέρας. Μέσα σε ένα επιβλητικό σκηνικό που θύμιζε επίσημο dinner με την πιο λαμπερή guestlist, ο elegant σχεδιαστής κατάφερε να μας χαρίσει ένα διαφορετικό fashion show, παρουσιάζοντας τις προτάσεις του για τη σεζόν Fall 2016, και όχι για το ερχόμενο καλοκαίρι.

img-tom-ford-2_145041825646

Ποια ήταν λοιπόν τα key points της βραδιάς;

14240974_698522276962093_1008453665_n 1. Το show έλαβε μέρος στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Four Seasons, καθώς όπως δήλωσε ο ίδιος «Ήθελα κάτι πιο προσωπικό. Ένα δείπνο. Δεν ήθελα ένα συνηθισμένο show. Πρόκειται για έναν από τους πιο κομψούς χώρους της Νέας Υόρκης, πάντα μου αρέσει να τρώω εδώ και ένιωσα ότι ήταν ο κατάλληλος χώρος».

PicMonkey Collage

2. Η λίστα των διάσημων καλεσμένων περιελάμβανε ονόματα όπως Julianne Moore, Tom Hanks, Uma Thurman, Naomi Campbell, Iman, Rita Ora, Zayn Malik, Alicia Keys, Karlie Kloss, Jessica Hart κ.ά.

3. Μετά το απεριτίφ και τα ορεκτικά, ξεκίνησε η πασαρέλα με το μοντέλο Grace Hartzel να ανοίγει το show, φορώντας ένα δερμάτινο blazer και φούστα σε γραμμή pencil. Την παράσταση βέβαια έκλεψε και η Gigi Hadid, δείχνοντας πιο chic από ποτέ.

#TFAW16 #TOMFORD @tomford

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Frank Van Loon (@frankvanloon) στις

4. Οι σιλουέτες που επέλεξε ο Ford για τα daywear σύνολα περιελάμβαναν, κατά κύριο λόγο, τονισμένη μέση με μεγάλες μεταλλικές ζώνες, η οποίες δημιουργούσαν μια ιδιαίτερα θηλυκή φιγούρα τονίζοντας τις καμπύλες της σιλουέτας των μοντέλων. Οι nightwear προτάσεις παρουσιάστηκαν αμέσως μετά, με looks στολισμένα με παγιέτες και ενδιαφέροντα μοτίβα.

gfgd

5. Στο show είδαμε και άντρες μοντέλα, οι οποίοι περπάτησαν με το χαρακτηριστικό look που αγαπά ο Tom Ford, όπως ένα σακάκι πάνω από ζιβάγκο.

6. Στο τέλος του catwalk, ο Tom Ford έκανε μία υπόκλιση ενώ τα μοντέλα αναμείχθηκαν με το fashion crowd που παρακολουθούσε.

[gallery-687184]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.