ΣΤΙΛ RUNWAYS

To καθηλωτικό show της Μary Katrantzou στο Ναό του Ποσειδώνα για τα 30 χρόνια «ΕΛΠΙΔΑ»


Μάρθα Κουμπάνη

4 Οκτωβρίου 2019

To καθηλωτικό show της Μary Katrantzou στο Ναό του Ποσειδώνα για τα 30 χρόνια «ΕΛΠΙΔΑ»

Ενα εντυπωσιακό show μάγεψε χτες τους καλεσμένους που βρέθηκαν στο Σούνιο, με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». Ο επιβλητικός Ναός του Ποσειδώνα χτες βάφτηκε με τα χρώματα και τα prints της κορυφαίας Ελληνίδας σχεδιάστριας Mary Katrantzou
Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με τη διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου υποδέχτηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα τηε μόδας και σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε μια μοναδική βραδιά, όπου η fashion designer παρουσίασε την ανοιξιάτικη συλλογή της.
Το σκηνικό στήθηκε εν αρμονία με το αρχιτεκτονικό αριστούργημα και το φυσικό τοπίο. Τo runway, o λιτός φωτισμός ανέδειξαν τόσο τα looks των μοντέλων όσο και το μνημείο.

Η Mary Katrantzou έγραψε ιστορία χθες βράδυ με το πρώτο fashion show στο Ναό του Ποσειδώνα και σήμερα οι εντυπωσιακές εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου.

jenny.gr
jenny.gr

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με τα  παιδιά. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς

Εκεί βρέθηκαν αποθεραπευμένα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» προκειμένου να σταλεί από όλους μαζί ένα δυνατό μήνυμα για τον καρκίνο. Η στιγμή που τα μικρα παιδιά ανέβηκαν ήρθαν μπροστά στο runway ήταν συγκινητική.
Ολα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τις ανάγκες της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Δείτε τα ωραιότερα looks:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.