UPDATE

Η ουτοπία μιας Ακαδημίας Χορογραφίας στην Ελευσίνα


JTeam

26 Απριλίου 2024

Η ουτοπία μιας Ακαδημίας Χορογραφίας στην Ελευσίνα
Μια ημέρα με νέους χορογράφους στην Ακαδημία της Ελευσίνας, εκεί όπου συμβαίνει μια δράση – μοντέλο που μπορεί να βάλει την πόλη στο επίκεντρο της παγκόσμιας χορογραφικής παραγωγής

Στην άκρη του X-Bowling Center στην Ελευσίνα κείτεται μια στοίβα από ρούχα και παπούτσια, αλλά κανείς και καμιά δεν τα φοράει. Μοναδικό μέλημα για τα κορίτσια και τα αγόρια του φετινού κύκλου του Μυστηρίου 59 U(R)TOPIAS Ακαδημία Χορογραφίας, που στέκονται γυμνά ή ημίγυμνα, είναι να «χωρέσουν» με τα σώματα τους μέσα σε τέσσερις μικρές ντουλάπες στο βάθος της αίθουσας. Θέλουν να δημιουργήσουν μια στατική χορογραφία που αποτυπώνεται live από το φωτογράφο Τάσο Βρεττό – έναν από τους πολλούς μέντορες του φετινού προγράμματος της Ακαδημίας – ο οποίος τώρα τους ζητάει δοκιμάσουν την τελική τους θέση για τη φωτογραφική λήψη.

Κι ενώ η Πατρίσια Απέργη, η καλλιτεχνική διευθύντρια της Ακαδημίας Χορογραφίας, παρεμβαίνει για να καλέσει τα μέλη της ομάδας να δώσουν στα σώματα τους «πιο γραμμικές φόρμες», ένα παζλ από εύπλαστα νεανικά κορμιά προβάλλει, θεαματικά και αυτοσχέδια, μπροστά σου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr