ΣΤΙΛ RUNWAYS

Καπέλα, έντονοι ώμοι και μακριά γάντια: Η συλλογή Givenchy που ερωτευτήκαμε


3 Μαρτίου 2020

Καπέλα, έντονοι ώμοι και μακριά γάντια: Η συλλογή Givenchy που ερωτευτήκαμε

Γαλλικές αφίσες κινηματογραφικών ταινιών New Wave, το look της Γαλλίδας ηθοποιού Ανουκ Αϊμ, έργα τέχνης από τις Ketty La Rocca και Helena Almeida, που χρησιμοποίησαν το σώμα τους ως μέσο και μερικά από τα πιο iconic σχέδια του Hubert de Givenchy είναι τα στοιχεία που συνέθεσαν το moodboad της Clare Waight Keller για τη συλλογή της Givenchy.

Δουλεύοντας με μια μαύρη, κόκκινη και λευκή παλέτα, με βούλες, ρίγες, και ενδιαφέροντα μοτίβα (αλλά δεν υπήρχαν florals αυτή τη φορά), η σχεδιάστρια έδωσε μια θηλυκή πινελιά σε ισχυρά σχήματα.

Τα χρώματα και τα blocked dresses, oι γοητευτικές κάπες και οι έντονοι ώμοι έκλεβαν την παράσταση.

Το eveningwear ήταν μια εξερεύνηση στην θηλυκότητα και την πολυτέλεια, μέσα από φτερά και raffia. Τα αξεσουάρ ήταν σίγουρα το πιο συναρπαστικό κομμάτι που έμοιαζε να συνδέει όλα τα κομμάτια του στιλιστικού αυτού παζλ. Ζώνες, εντυπωσιακά κοσμήματα, παπούτσια με πλατφόρμα και μακριά γάντια δημιούργησαν looks με feminine chic αέρα και ταυτόχρονα arty πινελιές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS