ΣΤΙΛ RUNWAYS

Βirthday girl Victoria Beckham: 6 εμφανίσεις τόσο stylish που αξίζουν αφιέρωμα


17 Απριλίου 2020

Βirthday girl Victoria Beckham: 6 εμφανίσεις τόσο stylish που αξίζουν αφιέρωμα

Γεννημένη Victoria Caroline Adams στις 17 Απριλίου 1974, η Victoria Beckham παραδέχεται ότι ήθελε να γίνει star από την ηλικία των οκτώ, αφού είδε την ταινία Fame. Με σημαντικές σπουδές στον χορό δεν άργησε να βρει τον δρόμο της προς τη δόξα, μέσα από το γυναικείο συγκρότημα των Spice Girls μαζί με τις Geri Halliwell, Mel B, Mel C, Emma Bunton. 

Το πρώτο single του συγκροτήματος, Wannabe, πήγε κατευθείαν στο νούμερο ένα και, για λίγα χρόνια, γνώριζε απίστευτη επιτυχία. Το 1997, όταν τα Spice Girls βρίσκονταν στο αποκορύφωμα της φήμης τους και πρωταγωνίστησαν στη δική τους ταινία Spiceworld, η Victoria συνάντησε τον ποδοσφαιριστή David Beckham, με τον οποίον παντρεύτηκε δύο χρόνια αργότερα και απέκτησε τρεις γιους - Μπρούκλιν, Ρωμαίος και Κρουζ. Η μικρή τους κόρη Harper γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2011.

Το 1998, το συγκρότημα διαλύθηκε και μπορεί η Posh να μην είχε πραγματικό ταλέντο στο τραγούδι, ήταν όμως είδωλο της pop και των 90s.

jenny.gr

Ευχαριστούμε τον θεό που μας απάλλαξε από την ψιλή φωνή της ως τραγουδίστρια και ακόμα περισσότερο που μας χάρισε μία τόσο ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας. Το 2009 η Victoria κυκλοφόρησε μια σειρά από φορέματα για το ομώνυμο brand της που βραβεύτηκε δύο χρονιές ως brand of the year, στα βρετανικά βραβεία μόδας.

O οίκος Victoria Beckham γνωστός για τις καθαρές γραμμές, το μίνιμαλ ύφος και το χρώμα, ντύνει σήμερα μερικές από τις πιο διάσημες και στιλάτες γυναίκες παγκοσμίως, όπως η Meghan Markle. Όσο για το προσωπικό της στιλ, πέρασε μέσα από διαφορετικές φάσεις μέχρι να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Τα 90s και 00s ήταν σίγουρα η πιο αμήχανη και κιτς περίοδος για την V.B, ενώ ακολούθησε μία πολύ κομψή αλλά ταυτόχρονα και μονότονη εποχή, όπου φορούσε μόνο μαύρα.

Ήταν τότε που γοητεύτηκε από την ανδρόγυνη φύση των sleek κοστουμιών και μίντι φορεμάτων, πάντα σε μαύρο ή σε εξαιρέσεις κατάλευκο. Τα τελευταία χρόνια η γκαρνταρόμπα της ξεχειλίζει από χρώματα -κόκκινο, σιέλ, λιλά ροζ- τα οποία συχνά συνδυάζει μεταξύ τους ή με τολμηρά bold prints. Μέχρι και σήμερα δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ τα μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου της και σπάνια εγκαταλείπει το περπάτημα πάνω σε ψηλοτάκουνα. Αν με ρωτάτε, δεν είναι η αγαπημένη μου σχεδιάστρια, όμως η εξέλιξη του στιλ της είναι όμοια με αυτή κάθε σύγχρονης γυναίκας που αναζητά την ταυτότητά της και για αυτό την αγαπώ. 

Με αφορμή τα γενέθλια της συγκέντρωσα τα 6 πιο κομψά της look των τελευταίων ετών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.