ΣΤΙΛ RUNWAYS

H συλλογή Max Mara S/S 2021 φτιάχτηκε για τις γυναίκες που θα αλλάξουν τον κόσμο


Μάρθα Κουμπάνη

25 Σεπτεμβρίου 2020

H συλλογή Max Mara S/S 2021 φτιάχτηκε για τις γυναίκες που θα αλλάξουν τον κόσμο

Η Εβδομάδα Μόδας συνεχίζεται και οι οίκοι μάς παρουσιάζουν τις συλλογές τους για την νέα σεζόν, με shows που συμμορφώνονται και ακολουθούν όλα τα μέτρα προστασίας. H SS21 συλλογή της Max Mara, παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και αποτελεί μία συλλογή αφιερωμένη στις δυναμικές γυναίκες του σήμερα, που έχουν αναλάβει να ξαναχτίσουν το μέλλον.

Το show της Max Mara πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της Pinacoteca di Brera, μίας από τις παλαιότερες γκαλερί του Μιλάνου, και σχολή καλών τεχνών, που φιλοξενεί έργα των Ραφαήλ, Καραβάτζιο και Τιτσιάνο. Και ο Ian Griffiths δεν θα μπορούσε να έχει επιλέξει καλύτερο περιβάλλον: "Όλα έχουν να κάνουν με το να ξαναχτίσουμε τον κόσμο", ήταν το μήνυμα που επικοινώνησε ο σχεδιαστής και με ανάρτησή του στο Instagram δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις "δυνατές γυναίκες" που περπάτησαν στην πασαρέλα της Max Mar.

Κλασική κομψότητα με μπεζ αποχρώσεις κυρίως, midi φούστες και volume μπλούζες, μικροσκοπικά τσαντάκια, μεταξωτές καμπαρντίνες, χρωματιστά κοστούμια και pointy μπαλαρίνες είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία της Summer 2021 συλλογής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS