ΣΤΙΛ RUNWAYS

To 2o Savage x Fenty show της Rihanna τα είχε όλα: Tα πιο διάσημα μοντέλα, Drag queens και την Demi Moore


Μάρθα Κουμπάνη

2 Οκτωβρίου 2020

To 2o Savage x Fenty show της Rihanna τα είχε όλα: Tα πιο διάσημα μοντέλα, Drag queens και την Demi Moore

Το Savage X Fenty Show Vol. 2 είναι γεγονός. Το show, για την νέα φθινοπωρινή συλλογή εσωρούχων της Rihanna, που προβλήθηκε αποκλειστικά στο Amazon Prime Video, ήταν πιο εντυπωσιακό και από το προηγούμενο και τα είχε όλα: Από ένα λαμπερό cast μοντέλων, drag queens, πολύ χορό και την guest παρουσία της Demi Moore!

https://instagram.com/p/CFxGbdUsYar/

Mοντέλα και χορεύτριες περπάτησαν και πόζαραν αισθησιακά με τα σέξι εσώρουχα σε ένα σκηνικό που θύμιζε «μαγικό κήπο». Η 57χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε πιο αισθησιακή από ποτέ σε έναν δερμάτινο καναπέ μαζί με την Bella Hadid, φορώντας μαύρα εσώρουχα. Ανάμεσα στα διάσημα πρόσωπα, που πόζαραν με τα καινούργια σχέδια της τραγουδίστριας, ήταν οι Lizzo, Cara Delevingne, Normani, και πολλές ακόμη.

https://instagram.com/p/CFxGEZuMI8u/https://instagram.com/p/CFxsO8Zs851/

Στο show που μιλούσε για την σεξουαλικότητα, συμμετείχαν επίσης drag queens από το reality RuPaul's Drag Race, ανάμεσά τους και η Jaida Essence Hall, που εμφανίστηκε μαζί με τις Demi Moore, Bella Hadid και Indya Moore να χορεύουν το «She Wants to Move» των N.E.R.D. Aκόμα και η Paris Hilton ήταν εκεί.

https://instagram.com/p/CF08CTosX7N/

Δαντέλα και δέρμα σε μαύρο αλλά και σαγηνευτικό μοβ, κυπαρισσί και ροζ συνέθεσαν τα πιο ιδιαίτερα εσώρουχα. Τα looks συνόδευαν τα αστραφτερά τακούνια της πολύ καλής φίλης της Riri, Αnima Muaddi. Eκτός από πολύ εντυπωσιακές και θηλυκές δημιουργίες, το body positivity αλλά και το diversity έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.